Kuzova Derneği’nin seçimli olağan üstü genel kurulu yapıldı.

Tek listeyle gidilen kongrede Soner Özkan güven tazeledi.

Kongreyle ilgili açıklama yapan ve yeni bir yönetim kurulu oluşturduklarını ifade eden Soner Özkan, yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

“KUZOAVA BÖLGEMİZE DAHA İYİ ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ”

Dernek Başkanı Soner Özkan “ Kuzoava derneği olarak bu gün genel kurulumuzun seçimini yaptık. Şükürler olsun üyelerimiz desteğini alarak yeniden aldık. Bundan önce yönetimde görev alan arkadaşlara teşekkür ederim bugüne kadar ki çalışmalarında. Bugün yeni bir yönetim oluşturduk. Başkanlığını benim yaptığım yönetim kurulumuz Poyraz Köyünden Bülent Bulut, Hıdırbaba köyünden Ahmet Alendaroğlu, Prink köyünden muhtarımız Levent Çam, harmantepe köyünden Erol Aslan, Dilekli köyünden Yunus Göral ve goran köyünden Mehmet Alıcı bu arkadaşlarımızı seçmemizin amacı bölgemizi biz yedi bölgeye ayırdık. Her bölgeden birer tane arkadaşımızı aldık. Keşke 53 tane köyümüzden 53 kişiyi alabilseydik. Fakat 7 kişi ile yolumuza devam edeceğiz. Bundan sonraki çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecek. Şubat ayı içerisinde birlik ve beraberlik gecesi düzenleyeceğiz. Pazartesi günü siyasilerimiz ile yönetim kurulu arkadaşlarımız ile Ankara ya bir gezi düzenleyeceğiz.İnşallah orada çeşitli görüşmeler yapıp kuzova bölgemize en iyi hizmeti getirmek için elimizden gelen tüm yardımı göstereceğiz. Bu gn güven tazeledik. Bütün üyelerimiz buraya katılım gösterdi. Allah kendilerinden razı olsun bunda sonrada üyelerimiz desteği ile kuzoava bölgemize daha iyi çalışanlar yapacağız” ifadelerini kullandı.

Aralıksız olarak çalışmaların devam edeceğini söyleyen Soner Özkan “  Önümüzde ki hedeflerimizden bazıları da bir tane siyasi çıkartmak. Bir tane belediye meclis üyesi çıkarmak. Çünkü biz kuzova bölgesi olarak gerçekten de biraz sahipsiz kalıyoruz. İsteklerimizden mesela 10 tane istek istiyorsak 10 tanesi yerine getiriliyor. Ben buradan siyasilerimize de sizin aracılığınız ile seslenmek istiyorum. Lütfen kuzoava sulama projemizi bir an önce bitirin. Çünkü bizim orada bugün bin dönüm iki in dönüm arazisi olan insanlar asgari ücret ile iş aramaktadırlar. Bizim yanı varımız yoğumuz kuzova sulama projemizdir. Bizim bazı kanalizasyon sıkıntılarımız var. Çocuk parkları yapmamız lazım. Yani bizim çok çalışmamız lazım arkasında da desteği hissetmemiz lazım. Buradan buraya kadar geldiğiniz teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kuzoava Derneği Yönetim Kurulu Listesi

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri

1) Soner Özkan

2) Bülent Bulut

3) Ahmet Alemdaroğlu

4) Levent Çam

5) Erol Aslan

6) Yunus Göral

7) Mehmet Halıcıoğlu

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler

1) Fahri Bulut

2) Mehmet Aydın

3)Mutlu Bahadır Gönenç

4) Çetin Altın

5) Hüseyin Öztaş

6) İrfan Metin

7) Mehmet Ali Kaya

Denetleme Kurulu Asil Üyeler

1) Feyzi Gönenç

2) Ergün Aslan

3) Ali Hikmet Çınar

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler

1) Ahmet Akkaya

2) Emrah Özbay

3) İrfan Toptaş