Milliyetçi Hareket Partisi’nden belediye meclis üyesi aday adayı olduğunu açıklayan Öztekin Demirci resmi müracaatını yaparak, başvuru evrakını İl Başkanı Semih Işıkver’e teslim etti.

IŞIKVER: HERHANGİ BİR ŞEKİLDE SIRALAMA GÖZETMEZ, MENFAAT GÖZETMEZ

Başvuru evrakını kabul eden MHP İl Başkanı Semih Işıkver, “31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerine hızla yaklaşmaktayız. Bu vesile ile Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı müracaatlarımız devam etmekte. Bugünde hem 2009 hem 2014 yerel seçimlerinde beraber çalıştığımız ve teşkilatımızın bir parçası, ülkücü hareketin bir evladı olarak daha önceki 2 yerel seçimlerde de seçilemeyeceği garanti olan sıralara koyulmasına rağmen son geceye kadar verdiği mücadeleye şehadet ettiğimiz her daim birlikte mücadele etmekten onur duyduğum çok sevdiğimiz dostumuz, arkadaşımız, dava arkadaşımız Öztekin Dermici’nin müracaatını almak üzere bir aradayız. Ben kendisine başarılar biliyorum. Rabbim yolunu bahtını açık eylesin. Onun tavrını, tarzını hepiniz benden iyi biliyorsunuz. Herhangi bir şekilde sıralama gözetmez, menfaat gözetmez. Kendi nefsani duygularını, egolarını partinin menfaatlerinin önüne koymaz. Bu duygulara da şehadet ederiz, kendisine kefiliz Rabbim yolunu bahtını açık eylesin” ifadelerini kullandı.

DEMİRCİ: DEĞERLİ ELAZIĞ HALKIMIZIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUM

Meclis Üyesi Aday Adayı Öztekin Demirci ise, “1971 Elazığ doğumluyum. Eğitimimi Elazığ’da tamamladım. Siyasi partimin çeşitli kademelerinde görev aldım. 2009-2014 yerel seçimlerinde partimden iki dönem belediye meclis üyesi adaylığı yaptım. Allah’a çok şükür bu kutsal yolda çok büyük başarılar elde ederek mücadelemizi son dakikaya kadar koşturduk, Cenab-ı Allah bunları bizlere nasip etti. Yıllardan gelen siyasi birikimimiz ve özgüvenimiz ile Elazığ ve partimizi en iyi şekilde temsil etmek, projelerimiz ve araştırmalarımız ile memleketimizin gelişimine katkıda bulunmak üzere burada bulunmaktayız. Niyetimiz halistir. 31 Mart 2019 günü yapılacak olan mahalli idareler seçiminde belediye meclis üyesi adayı olarak başvurumu gerçekleştiriyorum. Güç devlette, söz millette sloganıyla girmiş olduğumuz bu yolda siz değerli ülküdaşlarımın ve değerli Elazığ halkımızın desteğini bekliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından farklı partilerden MHP’ye geçen yaklaşık 200 kişiden temsili 7 kişiye rozetleri takıldı.

ÇOBAN: BUGÜN BİZE GÜÇ VERENE BİZ DESTEK OLUR, KUVVET VERİRİZ

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban’da, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidar yürüyüşünde ve Allah’ın şanlı bir zaferle bize yardım ettiğinde bugün burada bizimle olanlar, bizimle yol yürüyenler, bize güç ve destek verenler önümüzdeki yıllarda bizim kardeşimiz, önümüzdeki yıllarda bizim sadece dava değil aynı zamanda yol arkadaşımız olacaklar. Ve geleceğin Elazığ’ını birlikte kuracak, Elazığ’ın yeniden Doğu’nun başkenti olarak inşa ettiğimizde bu arkadaşlarımız o gün bizim ruhumuzun başköşesinde yer alacaklar. Bize güç verdiler, kuvvet verdiler. Bugün bize güç verene biz destek olur, kuvvet veririz. Sağ olsunlar var olsunlar” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL