Öztürk: Bundan Sonra Kayyım’ı Tanımıyorum

Elazığspor Kulüp Başkanlığına adaylığını açıklayan eski başkanlardan Selçuk Öztürk, bundan sonra Kayyım’ı tanımayacağını belirterek, bir an evvel genel kurul kararı alınmasını istedi.

Öztürk: Bundan Sonra Kayyım’ı Tanımıyorum

Geçtiğimiz günlerde Elazığspor başkanlığına aday olduğunu açıklayan eski başkanlardan Selçuk Öztürk, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Öztürk basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda ilk önce transfer yasağının kaldırılmasına katkı sunan isimleri açıkladı.

ÖZTÜRK: EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Saat 13.00’de şehir merkezinde faaliyet gösteren bir otelde düzenlenen basın toplantısında adaylık süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Öztürk, “Sayın Valimiz çalışmanın içerisine girdi, son 1 kala Asilhan Bey geldi zaten Valimiz ile hareket ediyordu. Asilhan Bey ile ben transfer tahtamız açıldıktan sonra 2-3 saat bir araya geldik beraber olduk. Böyle bir çalışma. Ben bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sayın Milletvekilimiz Tolga Bey’e, Sermin Hanım’a çok teşekkür ediyorum. Onlarda Hüseyin Kalpar dosyasında Sermin Hanım, Tolga Bey, Sayın Eski Bakanımız, Belediye Başkanımız, Fatma Hanım ile eski bir Milletvekilimizle, Mehmet Ağar Abimiz devreye girdi yine eski bir Antep Belediye Başkanımızla Hüseyin Kalpar dosyasında orada ya bütün paranın yatırılması lazımdı, Hüseyin Kalpar’ın özellikle talebi o idi. Onu da sağ olsunlar rica ettiler, dostları kullanarak teşekkür ediyorum, onlar çözdü. Bir avukat arkadaşımızın dosyası kalmıştı onunla da ben iki gün gittim ofisine artık yetişmiyordu Vali Bey o meseleyi biz çözdük dedi sağ olsun. Sen koş lisanslarla, transferlerle ilgilen dedi. Biz oradan çekildik onlarda o avukat arkadaşımızın dosyasını çözdü” ifadelerini kullandı.

ÖZTÜRK: HERKESİN BU İŞİN İÇERİSİNDE, ÇORBADA BİR TUZU VARDI

Öztürk, “Sonuçta ulusal basında, dünya basınında yer alan bir başarıya imza attık. Kaynağı Allah razı olsun Birevim denilen hemşehrilerimiz bir sponsorluk oluşturdular. Bir buçuk milyon civarında onlar bir destek verdi, 500 bin lira civarında da bir para toplandı. Artı 500 bin lira toplanan paranın içerisinde 100-150 bin lira civarında Ticaret Odası kendi üyelerinin üyelik ücretleri yatırılıyorsa oradan verdi. Kimse şahsi cebinden para vermedi. Bunu bir defa kamuoyu bilsin. O Elazığ’daki bütün üyelerimizin yönetim kuruluyla Ticaret Odası’nın parası verildi. Organize Sanayi Başkanı 500 bin liraya destek verdi Suat Bey, Burak Soylu Bey maddi destek verdi, Şahin Şerifoğulları Bey maddi destek verdi. Belki aklıma gelmeyen birkaç kişi daha bu işe destek verdi. Mehmet Ali Erol Bey’e teşekkür ediyorum ben. Her gelen yönetime kapılarını açmıştır. Burada ağırlamıştır konaklamasını, yemesini, içmesini… Mehmet Ali Bey’e de teşekkür ediyoruz. Yani burada herkesin bu işin içerisinde, çorbada bir tuzu vardı” şeklinde konuştu.

ÖZTÜRK: DAVUL BAŞKASINDA TOKMAK BAŞKASINDA

Teknik Direktör Erhan Altın ile yapılan anlaşmayı de değerlendiren Öztürk, “Bana denilecek ki git takımın başında dur teknik futbolcu sende, iyi biz hoca getireceğiz imzala. E davul başkasında tokmak başkasında. Yönetim böyle takım başarılı olur mu? Ben bu futbolcuyu transfer etmişsem her şartlara rağmen son gün o sıkıntıda, o streste, hocayı da ben getiririm, o takımda ikinci lige düştüğü zaman bende göğsümü gere gere çıkardım derim ki ‘kardeşim elimden geleni yaptım, yapabileceğim buydu, maalesef takımı küme düşürdük herkes bize hakkını helal etsin’ ama inansınlar ki elimizden geleni yaptık derdik” dedi.

ÖZTÜRK: BEN BU SAATTEN SONRA KAYYIM’I DA TANIMIYORUM

Selçuk Öztürk, “Sebahattin Hoca’nın hayali zaten Elazığspor’a başkan olayımdı işte devlet atadı o hayali gerçekleşti. Hatta ben Kayyum’a dedim, ‘peki seninle oturttuğum hocayla anladığın hocayla imza atmadın başka tarafın getireceği hocaya imza atacak mısın’ dedim. Sen Kayyum’un bağımsızsın, dik olman lazım. ‘Ben atmam’ dedi. Akşamı benim bu hocadan haberim yok döndü gitti tıpış tıpış belki yarım saat muhabbet etmediği teknik direktöre imza attırıldı. Ben bu saatten sonra Kayyım’ı da tanımıyorum. Çünkü Kayyum bağımsızlığını kaybetmiştir, kendisine de söyledi. Ben telefonda da dün epeyi de konuştum. Bağımsızlığını o Kayyum kaybetmiştir, o Kayyum birilerinin adamı olmuştur. Yönetim kuralım diyoruz, başkanız diyoruz, yönetim lobileri, olabilir, olabilir, saygı duyuyorum. Birileri yönetim kuruyor diye gocunmuyorum. Birileri bizim önümüze engel olmasın. Demokratik seçim arkadaş. İşte Elazığspor orada. Kongre salonumuz orada karar alınması lazım yarın veya bugünden. Takım kongreye gider, sevgili Ticaret Odası listemi çıkarıyor? Başım üstüne. İrfan Yumakgil Bey listemi çıkarıyor? Başım üstüne. Herkes liste çıkarabilir. Her Elazığlının Elazığspor’a başkan olma hakkı var mıdır? Vardır. Bitti. Orada demokratik yarışırız” diye konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Vedat
Vedat - 5 yıl Önce

İki kez kongre yapıldı o zaman neden aday olmadı

metin
metin - 5 yıl Önce

sen kim ? elazığlılar da seni tanımıyor. elazığspor bu hallere düştüyse, başkanlığın dönemindeki iş bilmez, sınır tanımaz, saygısız, seviyesiz ve terbiyesiz açıklamaların ve politikaların yüzündendir.

Adnan
Adnan - 5 yıl Önce

Adamsın başkan Selçuk Öztürk

Cuma
Cuma @Adnan - 5 yıl Önce

Ne kadar Temlik almış sürekli konuşuyor ama hiç açıklamıyor. Elazığın sözde medyası bu vatandaş ne kadar temlikten para almış daha ne kadar alacağı kalmış bir türlü soramıyor.

Gölge Etme
Gölge Etme - 5 yıl Önce

Gölge etme başka ihsan istemez. Elazığsporun bu günlere gelmesinin en büyük müsebbibi sen değilmisin Öztürk. Var git işine.

Mst
Mst - 5 yıl Önce

Gelse bu kez Elazığspor cumhurbaşkanı Bile kurtaramaz

Hasan demir
Hasan demir - 5 yıl Önce

Meclis başkanımızın listesi geliyor,az bekleyin.

mesut akpınar
mesut akpınar - 5 yıl Önce

arkadaş adam diyor ki ben adayım .sandık orada kayyum derhal kongreye gitmeli ve başkan adayları yarışmalı kimin projelerine inanılıyorsa delegeler gerekeni yapıp başkanı seçer.bu takımı kayyum yönetemez

medyaya bak
medyaya bak - 5 yıl Önce

bu adam değil miydi Elâzığspor'u bu hâle getiren??? Ama KOCA! Elâzığ medyası etrafına dizilmiş hâlâ bu adamı dinliyor. Buradan açık ve net söylüyorum: Elâzığ'ın gelişememesinin nedeni "küçük olsun bizim olsun diyen bir azınlık ve buna çanak tutan medyasıdır!


SIRADAKİ HABER

banner137