AK Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk’ün ziyaretleri devam ediyor…

Milletvekili Öztürk’ün bu defaki durağı geçtiğimiz günlerde başkanlık seçimleri yapılan Ticaret Borsası ve Ticaret ve Sanayi Odası oldu…

“4 MİLLETVEKİLİMİZİN İŞ DÜNYASINDAN GELMESİ BİZİM İÇİN BÜYÜK AVANTAJ”

Başkanlık seçimlerinde güven tazeleyen Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, ziyaretinden dolayı Milletvekili Öztürk’e teşekkür ederek birlik ve beraberliğin öneminde değindi. Dumandağ, “Vekilimizin borsamızı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Vekiller Elazığ’a gelince bizleri ziyaret ediyorlar ve şimdide seçimlerden dolayı bizleri ziyaret ettiler. Ben kendilerine teşekkür ederim. Siyasilerimiz esnaflarımızı STK’ları ziyaret ederek sorunları Ankara’da birinci ağızdan anlatma iletme durumundalar. STK’lar siyasiler ile beraber olmasa memlekete hizmet gecikir ve gelmez. Bu dönemki 4 milletvekilimizin iş dünyasından gelmesi bizim için büyük avantaj. Sizlerin birlik ve berberliğiniz buraya yansır, hep beraber olursak Elazığ’a fayda sağlarız ama birlik beraberlik içinde olmazsak Elazığ’a hiçbir faydamız olmaz”dedi.

“BUNDAN SONRA ARTIK İŞ ADAMI SANAYİCİNİN SİYASİLERE BİR SİTEMİ OLMASIN”

Sivil Toplum Kuruluşlarının Türkiye ve Elazığ’da önemli yeri ve fonksiyonu olduğunu söyleyen AK Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk ise, “Bir siyasi olarak iş adamı ve sanayici olarak STK’ların Elazığ’da çok büyük yeri var. Biz 1 Kasım’da seçildikten sonra Elazığ’daki amacımız birlik beraberlik içinde olmaktadır. AK Parti 16 yıldır iktidarda ama biz 1 Kasım’dan beri milletvekilleri olarak birlik içinde olup daha sonra diğer kurumlarla neler yapacağımızı konuştuk. Bizler teşkilatımız olarak güzel işler yaptığımızı düşünüyorum. Bundan sonra artık iş adamı sanayicinin siyasilere bir sitemi olmasın. Bugüne kadar yatırım yapın dediğimizde 6.bölge şartları olmadığı için yapamıyoruz diyorlardı haklılardı ancak bundan sonra haklılık payları kalmadı. Biz onlardan artık hizmet istiyoruz yatırım istiyoruz. Yatırımcıların ve sanayicilerin her zaman yanındayız. Bana göre Elazığ’ın kalkınması öncelikle sanayi çünkü bu bölgenin istihdama ihtiyacı var işsizlik oranı baya yüksek. Elazığ’da yatırımın üretimin olması lazım hayvancılık ve tarımın gelişmesi lazım. Bizlerin bu konuda büyük destekleri var”diye kaydetti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk daha sonra ETSO Başkanı Asilhan Arslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu…

“HALKININ YANINDA OLAN BİR MİLLETVEKİLİMİZ”

ETSO Başkanı Asilhan Arslan, birçok konuda milletvekilimiz Öztürk ile ciddi mücadeleler verdiklerini belirterek, “Bir önceki görev süresinde de şimdiki görevinde de memleketimizin sorunlarını beraber mütehale ettik, birçok sorunları çözme açısından birlikte çok ciddi mücadelelerimiz olmuştur ve budan sonrada aynı kararlılıkta sorunları çözmede çalışmalarımız artarak devam edecektir. Kendileri mütevazi, alçak gönüllü, iş bilen, tüccarın yanında, halkının yanında olan bir milletvekilimiz”ifadelerine yer verdi.

“BEN İNANIYORUM Kİ ASİLHAN KARDEŞİMİZLE GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ”

“Bu seçim Elazığ için çok büyük bir şans, Elazığlılar doğru bir karar verdi” ifadelerini kullanan Öztürk, “Bu seçim hakikatten Elazığ için çok büyük bir şans oldu. Başkanımızın da seçilmesi Elazığ halkının, esnafının sanayicinin hakikatten doğru karar verdiğini düşünüyorum. Asilhan kardeşimiz dededen babadan gelen bir sanayici ve işletmeciliği var. Bu konuda Elazığ için bir şans. Ben inanıyorum ki Asilhan kardeşimizle güzel işler yapacağız. Elazığ’ın sanayisinin kalkınması, yeni yatırımların gelmesi konusunda yatırımcılarla birebir hareket edeceğiz. Zaten biz başından beri söylüyoruz. Elazığ’ın kalkınması sanayi, tarım ve hayvancılıktır. Bunlardan en önemlisi ise sanayidir. Elazığ’ın geleceği parlak. Biz bu dönemde de en iyi nasıl faydalanırız onu düşünüyoruz. Birinci, ilgilenecek olan bizin sonra ticaret odaları borsalar. Bu konuda arkadaşlarımız bilinçli. Sanayiyi üretimi biliyor. ETSO bundan daha sonra işlemlerini arttırarak eksiklikleri ve bizden talepleri nedir tespit ederek Ankara’ya geldiklerinde çözeriz”diye konuştu.