Öztürk Kuyulu Köyünde

Öztürk, Kuyulu Köyü sakinleri ile buluştu.

Öztürk Kuyulu Köyünde

AK Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk,  referandum çalışmaları kapsamında Kuyulu Köyü sakinleri ile bir araya geldi. Öztürk, hem köylülerin sorunlarını dinledi hem de anayasa değişikliği hakkında bilgi verdi.

Öztürk yaptığı konuşmada, Milliyetçi Hareket Partisi ile 16 Nisan referandum kararını aldıklarını hatırlatarak, “Biz önemli krizler yaşadık. Bunların bedelini halk olarak biz ödedik. 2002 yılında da vatandaşların desteği ile tek başımız iktidara geldik. Anayasa değişikliği mevcut olarak bizde vardı fakat bizim meclis çoğunluğumuz buna yetmiyordu. Sayısal çoğunluk yoktu. Dolayısıyla biz anayasa haricinde bütün dediğimiz değişikleri yaptık. Anayasa gelen iktidarlara bir engeldi. Engeli aşabilmek için değişmesi gerekiyordu. Bazı partilerde değişelim diyordu. Değişelim ama onlara destek vermediler. 2007‘ye kadar değişiklik yapılamadı. AK Parti aday diye engeller çıktı. Biz erken seçime gittik ve erken seçimden sonra sizin desteklerinizden sonra biz iktidara geldik” dedi.

“SANIYORLAR Kİ DİKTATÖRLÜK OLACAK”

Öztürk konuşmasına şöyle devam etti: “Diğer muhalefet partiler padişahlık gelecek gibi asılsız birçok yalan söylemekte bizi ve partimizi lekelemektedir. Biz anayasa halkın iradesinin olduğu, halkın etkili olabileceği bir anayasa oluşturduk. Cumhurbaşkanımız meclis denetimine tabi tutulacak. Sanıyorlar ki diktatörlük, padişahlık olacak. Bu külliyen yalan. Cumhurbaşkanı önce vatandaşa sonra meclise hesap vermek durumda olacak. Diyelim ki kanun yapacak ama buna meclis karar verecek.”

Öztürk, 16 Nisan’da halka güvendiklerini, halkın yanlarında olacaklarından şüphe durmadıklarını söyleyerek konuşmasını tamamladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137