Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, 3-1’lik galibiyeti değerlendirirken, takım olma yolunda olduklarını belirterek gençlere güvendiğini ifade etti.

ÖZTÜRK: TAKIM OLMA YOLUNDAYIZ

Elazığspor’un Vanspor’u 3-1 mağlup ederek doğu derbisini kazanması camiada sevinçle karşılanırken, kulüp başkanı Selçuk Öztürk, maç sonunda yaptığı değerlendirmede, “Bugün çok mutluyuz geçen hafta 2 puanı bıraktık son elli saniyede bu maç daha önem arz etti. bizim için mutluyuz taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz bir dakika durmadılar teknik heyet ve futbolcularımız kutluyoruz gerçekten artık takım olma yolundayız ben hep söyledim gençlerimize çocuklarımıza güvenelim bugünde sözümün arkasındayım çocuklarımız elinden geleni yapıyorlar her zaman söyledik sabırlı olmamız lazım sabırlı olursak Elazığspor olarak meyvesini yeriz Bu çocuklar inşallah Elazığspor’un geleceği olacaklar her birileri öz verili çalışarak maçta ellerinden geleni yapıyorlar kutluyorum güzel bir gündü güzel bir galibiyetti.

ÖZTÜRK:  İKİ ÇOCUK DAHA VAR ONLARI DA KAZANDIRCAĞIZ

Alt yapıdan başka profesyonel oyuncu olacak mı sorusuna ise Öztürk, “Hocamız alt yapı maçlarına gidiyorlar bende fırsat buldukça gidiyorum inşallah orda iki çocuk daha var onları da kazandıracağız Türk futboluna” diyerek cevap verdi.