AK Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk, Memur-Sen’i ziyaret etti.

Memur-Sen İl Başkanı İbrahim Bahşi, özellikle kamu çalışanlarının sorunlarının çözümü için bir araya geldiklerini belirterek, ziyaretinden dolayı Milletvekili Öztürk’e teşekkür etti.

Bahşi yaptığı konuşmada, “Özel de üyelerimizin yerelde mevcut sorunları, hizmet kollarımıza göre çalışanlarımızın karşılaştıkları problemlerini, sorunlarını istişare etmek üzere bir araya geldik. Genelde de ilimizin genel problemlerini, sorunlarını birlikte istişare etmek için bizi ziyaret ettiler” ifadelerini kullandı.

“STK’LAR BU ÜLKENİN GERÇEKLERİDİR”

“Amacımız; sorunları öğrenmek, talepleri dinlemek” diyen AK Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk, “STK’lar bu ülkenin gerçekleri” dedi.

Öztürk, “STK’lar, diğer kuruluşlar, köyleri ziyaretteki amacımız şehirdeki gelişmeleri görebilmek, STK’ların talepleri, istekleri nedir? bunları konuşmak. Hükümet ile ilgili taleplerini dinlemek. Yapabilecek bir şey varsa il bazında ve hükümet bazında bunları değerlendirmek. Biz sivil toplumları örgütleri hükümeti olarak da ben milletvekili olarak çok önemsiyoruz. Çünkü sivil toplum örgütleri bu ülkenin gerçekleri. Memur sendikaları osun, işçi sendikaları olsun, diğer kamu kurumlarındaki vakıflar, derneklerin toplumda önemli bir payları var. Önemli değerleri var. Biz bunları zaman zaman ziyaret etmek durumundayız. Bizim taleplerini, isteklerini bilmemiz lazım” şeklinde konuştu.

“İKTİDARIMIZA VERDİĞİNİZ DESTEKLERİ UNUTAMAYIZ”

“Bize verdiğiniz destekleri unutmadık” diyen Öztürk, STK’ların önemine değinerek sözlerine şöyle devam etti: “AK Parti iktidarı olarak Memur Sen’in kuruluşundan bugüne kadar partimize, iktidarımıza verdiği destekleri unutamayız. Bu konuda biz her zaman size minnettarız. Bizim temennimiz sadece seçimde oy bazında değil seçimden sonra da ilişkilerin devam etmesi, ortak görüşlerimizin olmasıdır. Biz her zaman sizin düşüncelerinize önem, değer veririz. Sizlere çok teşekkür ederim. Bundan sonraki çalışmalarımıza hep beraber devam edeceğiz”