Palu'da Neler Oluyor?

Palu ilçesinde vatandaşlar ilçe emniyet müdürlüğünün önünde toplanarak Palu İlçe Savcısı tarafından alınan karara tepki gösterdiler. 11 kişinin bir motosiklet hırsızlığı nedeniyle tutuklandığını iddia eden vatandaşlar motosikletin sahipsiz olduğunu ve çalışmadığını iddia ettiler. 

Palu'da Neler Oluyor?

Palu ilçesinde akşam saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. 

Vatandaşlar saat 21:00 sıralarında İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde toplanmaya başladı.

İlçe sakinlerinin iddialarına göre Palu’da yaşayan 11 genç bir çalışmayan ve sahibi olmayan motosiklet yüzünden tutuklandı. 

İLÇE SAKİNLERİ DURUMA TEPKİ GÖSTERDİ

İddiaya göre; ilçede bulunan ve çalışmayan sahibi de olmayan bir motosikleti çaldıkları gerekçesiyle aralarında özürlü bir vatandaşın da olduğu 11 genç örgütlü suç işlemekten ters kelepçeyle göz altına alındı. Ardından da tutuklandı. İlçe sakinleri motosikletin çalışmadığını ve sahipsiz olduğunu belirterek bu motor yüzünden tutuklandıklarını iddia ettiler. 

Duruma tepki gösteren vatandaşlar ve gençlerin aileleri ilçe emniyet müdürlüğü önünde toplanarak gençlerin serbest bırakılmasını talep ettiler.

VİDEO

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Hırsız varrrrr
Hırsız varrrrr - 5 yıl Önce

Bak bak bak, sahibi yok diyor birde çalışmıyormuş da sana ne kardeşim birisi o motorsikleti oraya bırakmış çalışsa da çalışmasa da alıp götürürsen resmen hırsız olursun ve gereği de yapılır. Savcı beyi tebrik ediyorum bu konuda çok güzel karar vermiş.

SIRADAKİ HABER

banner137