Palu Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İle MPH Palu İlçe Başkanlığı Açılışı

Palu Ülkü Ocakları eğitim ve kültür vakfı ile MHP Palu İlçe başkanlığı yeni hizmet binasının açılış yapıldı.

Palu Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İle MPH Palu İlçe Başkanlığı Açılışı

Palu ülkü ocakları eğitim ve kültür vakfı ile MHP Palu ilçe başkanlığı yeni hizmet binasına kavuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi yeni hizmet binasının açılışına çok sayıda davetli katıldı.

“EVLET MİLLET ADINA MEMLEKETE HAYIRLI OLSUN

Ülkü Ocakları Palu İlçe Başkanı Hüseyin Yılmaz, göreve geldiğimizden beri bizleri yalnız bırakmayan Palulu hemşerilerime şükranlarımı sunarım diye belirterek “ Birazdan açılışını yapacağımız parti binamız devlet millet adına memlekete hayırlı olmasını Cenabi-ı Allahtan niyaz ederim. Katılım gösteren herkese çok teşekkür ederim. Saygılarımı sunarım” diye konuştu.

“ELİMİZDEKİ İMKÂNLARI ZORLAYACAĞIZ”

MHP Palu İlçe Başkanı Zülfü Yılmaz ise, ellerinde olmayan nedenlerden dolayı aksatmış oldukları parti ve ocak binasının açılışı için bir araya geldiklerini belirterek, Ülkü ocakları Palu ilçe başkanı olarak yaklaşık bir buçuk yıldır görevdeyim. Allaha şükürler olsun ki yeni yerimize yerleştik. Ülkü ocakları olarak ben bu çattı altında özelik ile gençlerimize ve tüm hemşerilerimize hizmetkâr olduk ve olacağız. Elimizde ki imkânları zorlayarak Palu gençliğimizi devletimize milletimize ve memleketimize kazandırma gayretini sonuna kadar göstereceğiz. Bu konuda hiçbir zaman bizlerden desteğini esirgemeyen bilge liderimiz Devlet Bahçeli başta olmak üzere destek veren herkese memnuniyet ve şükranlarımızı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

“BÜTÜN SİYASİ PARTİLER VE STK’LARI MÜCADELEYE DAVET EDİYORUM”

Madde bağımlığı mücadelesi için tüm siyasi partilere ve STK’lara seslenerek “ Bildiği gibi ülkemizde madde bağımlılığı başını almış gitmiş durumda. Bu açılış vesilesi ile şu vakıf, siyasi partileri bir kenara bırakarak madde bağımlılığını ilçemizde gerekli mücadeleyi göstermek için bütün siyasi partiler ve STK’ları mücadeleye davet ediyorum. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum” diye kaydetti.

“TÜM VATANSEVERLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

MHP Merkez İlçe Başkanı Rıdvan Kaya’da, MHP’nin bugüne kadar dimdik ayakta durduğunu vatanının bayrağının ve insanın yanında hiçbir şeyden taviz vermeden ülkeyi korumuştur diye aktararak “ Bizi Palu da misafir ettiğiniz için tüm vatanseverlere çok teşekkür ediyorum. Bu gün burada Palu ilçemizin yeni hizmet binası açılışına geldik. Bu topluluğa bu arkadaşlarımıza hitap etmekte bize düştü. Çünkü il başkanımız Sayın Oguzhan Demir’i çok önemli bir görüşmesi olduğundan dolayı kendileri gelemediler. Ama size selamlarını gönderdiler. O bakımdan size borçlu kalmayayım selamını getirdim il başkanımızın” diye söyledi.

Konuşmaların ardından yeni parti ve ocak binasının açılışı yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2018, 18:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Bahri
Bahri - 6 yıl Önce

Siyasi bir Parti lideri Elazığ'a geliyor haber değeri olmamış, ilçenin birine 50 yıllık parti ilçe teşkilatı açmış haber olmuş :)

SIRADAKİ HABER

banner137