Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. Yıl dönümü nedeniyle Dr. Kadir Gökalp Anaokulu Papatyalar Sınıfı tarafından anma programı düzenlendi.

Program saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.

Programda papatyalar sınıfı öğrencileri hazırladıkları anıtkabir görseline saygı çiçeği bırakıp, Türk Bayrağı ile selam verdiler.

Papatyalar sınıfı öğrencileri hazırladıkları şiir, marş ve gösterilerle Ata’yı andı.

BARIŞ: İLERİYE BAKMIŞ, İLERİYE YÜRÜMÜŞTÜR

Dr. Kadir Gökalp Anaokulu Müdürü Hayrettin Barış, “Atatürk hem milli mücadele hem de Cumhuriyeti inşa sürecinde daha ileriye bakmış, ileriye yürümüştür. Bugün büyük Atatürk’ün yolundan giden, bizlere düşen görevde yüzümüzü geleceğe dönmek, ufkumuzu büyük tutmaktır. Bunun için 10 Kasım’ları aydınlık geleceğimize yönelik atılımlarımızın esin kaynağı haline getirmeliyiz” dedi.

POLAT: GÜZEL YANSITTIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM

Papatyalar Sınıfı öğretmeni Yasemin Polat, “Bugün 10 Kasım 2019 ve Ulu Öner Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün üzerinde 81 yıl geçti ve bu programı hazırlamak ile ben görevlendirdim. 4 tane gösterimiz oldu. Öğrencilerimizin gayet başarılı olduğunu düşünüyorum. Günün anlam ve önemini bu güzel program ile güzel yansıttığımı düşünüyorum” diye kaydetti.