Pertekliler Yardımlaşma Vakfı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı‘nın ortaklaşa yürüttüğü “Kahve Arası Kitap Molası” projesi kapsamında “Peydav Kitap Kahve’nin açılışı gerçekleştirildi.

TEKİN: EKİM’İN SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

Açılış öncesi açıklamalarda bulunan PEYDAV Yönetim Kurulu Başkanı ve Proje Koordinatörü Tuncay Tekin, “Açılış öncesi açıklamalarda bulunan PEYDAV Yönetim Kurulu Başkanı ve Proje Koordinatörü Tuncay Tekin, “Son yaptığımız proje Gençlik Spor Bakanlığı Proje Koordinasyon Genel Müdürlüğü bünyesinde yapılan bir proje. Ekim’in sonuna kadar devam edecek. Bu projemiz müddetince tüm halkımıza ait yani sadece gençler, çocuklar değil tüm halkımızı bu proje içerisinde misafir edeceğiz. Çaylarımız, kahvelerimiz, ikramlarımız ücretsiz. Burada hazirunu yakalamışken hepinizden bir ricamız istirhamımız olacak; evlerinizde kullanmadığınız kitaplarınız varsa vatandaşlarımızın faydalanması açısından istediğiniz zaman getirebilirsiniz. Arkadaşlarımız onları eleme yaptıktan sonra diğer vatandaşlarımızın kullanımına sunacaktır dedi.

Konuşmaların ardından her yaş gurubuna hitap edecek “Peydav Kitap Kahve”ni açılışı gerçekleştirilerek yöre halkının hizmetine sunuldu.