PEYGAMBERİMİZ ANLATILDI

Hacı Hulusi Yahyagil Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından “Mevlidi Nebi” programı düzenlendi. Gecede öğrencilerin performansı tam not aldı.

PEYGAMBERİMİZ ANLATILDI

Hacı Hulusi Yahyagil Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından “Mevlidi Nebi” programı düzenlendi.

Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Kamu Kurum Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, okul idareciler ve aileler katıldı.

DİNÇ: HZ. PEYGAMBER BİR MERHAMET PEYGAMBERİDİR

Okul Müdürü Ömer Dinç, “Doğumundan ölümüne kadar her önüyle örnek alınacak tek insan Hz. Peygamberdir. Hz. Peygamber bir merhamet peygamberidir. Kendisi Taif halkını ıslama davet etmeye giderken oranın insanları peygamberimizi taşlıyorlar, öldürmek istiyorlar, peygamberimiz kanlar içerisinde kendisini zor bela Taif’in dışarısına atıyor ve Cebrail a.s gelip diyor ki Hz. Muhammed istersen şu iki dağı Taiflilerin başına geçireyim diyor ve peygamberimiz cevabı veriyor, onlar ne yaptıklarını bilmiyor ve onları affediyor”dedi.

ERGEN: TOPLUMDA EMİNLİĞİYLE HERKESİN GÜVENİNİ KAZANMIŞTIR

Baskil Halk Eğitim Müdürü Yusuf Ergen, “Hz. Peygamber s.a.v. dünyaya teşrif ettiği zamana dünyada büyük bir cahiliye, dünyada büyük bir sıkıntı, ahlaki çöküntü ve her türlü kötülük kol geziyordu. Öyle ki daha 20 yaşlarındayken Mekke’de olan haksızlıklara karşı kurulmuş bir STK olan ve bir ilk olan kuruma üye olmuş ve Mekke’ye gelipte haksızlığa uğrayan Tüccarlara, yabancıların haklarını savunmuş ve sıkıntılarını gidermek için çalışmıştır. Hz Peygamber emin bir insandı ve toplumda eminliğiyle herkesin güvenini kazanmıştır”diye kaydetti.

Program daha sonra öğrencilerin, peygamberimizi anlatan sunumlarıyla devam etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
BAHAR UYSAL
BAHAR UYSAL - 5 yıl Önce

Çok iyi hazırlanmış bir kutlamaydı.Duygu dolu anlar yaşadım.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

AKİF DENİZ
AKİF DENİZ - 5 yıl Önce

Şimdiye kadar izlediğim en iyi Mevllidi Nebi etkinliği oldu.Hiç sıkılmadan sonuna kadar izledim.TEBRİKLER

SIRADAKİ HABER

banner137