PFDK; Birevim Elazığspor’u 8 Bin TL İle Cezalandırdı

Çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle profesyonel futbol disiplin kuruluna sevk edilen Elazığspor, alınan karar neticesinde 8 bin lira para cezasıyla cezalandırıldı.

PFDK; Birevim Elazığspor’u 8 Bin TL İle Cezalandırdı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Birevim Elazığspor, geçtiğimiz hafta sonu oynanan Sivas Belediyespor maçının ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.

PFDK'ya, müsabaka esnasında yapılan 'çirkin ve kötü tezahürat' nedeniyle sevk edilen bordo-beyazlı takım için karar belli oldu.. PFDK, 28 sayılı toplantısında almış olduğu karar neticesinde Birevim Elazığspor’a toplam da 8 bin TL para cezası kesti.

Birevim Elazığspor’lu taraftarın, müsabakanın hakemine yönelik 'çirkin ve kötü tezahürat' söylemlerini aynı sezon içerisinde 3.kez tekrarlandığının vurgulandığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “BİREVİM ELAZIĞSPOR Kulübünün, 17.11.2019 tarihinde oynanan BİREVİM ELAZIĞSPOR-SİVAS BELEDİYESPOR TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 8.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 4 yıl Önce

GEÇ KALMIŞTINIZ DÜRZÜLER ZATEN PARA YOK ALLAHINIZDAN BULASIZ.

SIRADAKİ HABER

banner137