PFDK’dan İzzet’e 5 Maçtan Men Cezası

Başkent Gözgözler Akademi FK maçı sonrası rakip takım oyuncusuna saldırısından dolayı Elazığsporlu futbolcu İzzet Topatar’a 5 maçtan men cezası verildi.  

PFDK’dan İzzet’e 5 Maçtan Men Cezası

Başkent Gözgözler Akademi FK ile oynanan maçın sonunda rakip takım oyuncusuna fiziki müdahalede bulunan Elazığsporlu kanat oyuncusu İzzet Topatar’ın cezası belli oldu.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 1 Mart 2022 tarih ve 46 sayılı toplantısında almış olduğu kararda, "Elazığspor Kulübü sporcusu İzzet Topatar'ın 23 Şubat 2022 tarihinde oynanan Elazığspor-Başkent Gözgözler Akademi FK TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasında, rakip takım mensubuna yönelik saldırısı nedeniyle 5 resmi müsabakadan men ve bin 500 lira para cezası ile cezalandırılmasına” ifadelerine yer verildi.

5 maçlık cezasının ilkini Çatalcaspor’la deplasmanda oynanan maçta çeken genç kanat oyuncusu, Sancaktepe FK, Kahta 02 Spor, Nevşehir Belediyespor ve F. Erbaaspor maçlarında da formasından uzak kalacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 2 yıl Önce

BU CEZA AZ İZZET İDAM ETMEK LAZIM.SİZİN GİBİ FEDARASYONUN TAAAA....ONUN BUNUN EVLATLARI BU ŞEKİLDE YAPACAĞINIZA DİREK ELAZIĞSPORU BİR ALT LİGE DÜŞÜRÜN ZATEN TEK AMACINIZ BU,TFF ALLAH BELANIZI VERSİN.HEM SİZİN HEMDE PFDK DAMI NE ZUKKUMSA ONLARINDA İTOĞLU İTLER.

:(
:( - 2 yıl Önce

Bu takıma hiç ceza vermesen sürekli ödül versen gene bi poh yapamaz. Mehmet Bey. Transfer tahtası açıp transfer yapan hali buysa

SIRADAKİ HABER

banner137