Piyasa Değeri 15 Bin TL’lik Ürün Çaldılar...

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından 15 Bin TL’lik ürün çalan 3 şüpheli yakalandı. Yakalanan şüpheliler tutuklandı. Ayrıca hırsızlık ürünlerini satın alan 2 şüpheli hakkında da adli işlem yapıldı.

Piyasa Değeri 15 Bin TL’lik Ürün Çaldılar...

Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından piyasa değeri 15 Bin TL olan hırsızlık şüphelileri için çalışma başlattı. Yapılan başarılı operasyonlar neticesinde 3 şahıs tespit edilerek yakalandı.

Yakalanan şahıslar tutuklanırken, çalınan ürünleri satın aldıkları tespit edilen 2 şahsa da adli işlem yapıldı.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğümüzce, ilimiz merkezinde çeşitli tarihlerde üç işyerinden piyasa değeri 15.000 ₺ olan çeşitli markalarda sigara ve üç ikametten 1 adet laptop, 1 adet tüfek ve bir miktar para ile bir ikamet önünden de motosiklet çalan fail yada faillerin tespit edilerek yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; söz konusu hırsızlık olaylarını M.K., M.H.G., E.Ü. ve H.Ö. isimli şahısların gerçekleştirdiği belirlenerek ekiplerimizce yakalanmışlardır. Ayrıca biri hırsızlık mallarını satın aldığı ve diğeri de satışına aracılık ettiği tespit edilen 2 şahıs hakkında da adli işlem yapılmıştır. Şahıslar tamamlanan işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilmiş olup çıkarıldıkları mahkemece M.K., M.H.G. ve E.Ü. tutuklanarak ceza evine gönderilmişlerdir” denildi.

HABER: SITKI TAŞEL
Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2019, 22:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137