Platform 23 üyeleri düzenledikleri toplantı ile bir araya geldi. Toplantının gündeminde zor günlerden geçen Elazığ esnafı vardı.

AYAZ: ELAZIĞLI OLMAYAN DOSTLARIMIZI DESTEK VERMELERİ İÇİN İKNA EDELİM

Platform 23 İdare Heyeti Üyesi Yüksel Ayaz, “Platform 23’ün bugünkü toplantı konusu “Alışverişini Elazığ’dan yap Elazığ” sloganımızdı. Şehrimiz bu yıl deprem yaşadı, ardından pandemi süreci. Bu nedenle halkımız, esnafımız büyük sıkıntı yaşadı. Biz Platform 23 olarak esnafımıza nasıl destek olabiliriz diye bir kampanya başlattık. Alışverişini Elazığ’dan yap. Bu kampanyaya Elazığ dışında yaşayan tüm hemşehrilerimizi ve STK‘ları destek olmaya devam ediyoruz. Biz Platform 23 olarak bu kampanyaya öncülük ediyoruz, büyük destek veriyoruz. Alışverişlerimizi sadece gıda olarak sınırlamayalım. Birçok eşyamızı Elazığ’dan alalım. Hediyeliklerimizi Elâzığ ürünlerinden tercih edelim. Örneğin orciğimiz, kahvelerimiz ve ayrıca Elazığ’ın simgesi olan 8 köşeli şapkamızı hediye olarak taktim edebiliriz. Elazığlı olmayan dostlarımızı bu kampanyaya destek vermeleri için ikna edelim. Bu kampanya ile tanıtıma teşvik edelim” dedi.

AYAZ: DESTEK OLMAK ADINA ABONE OLACAĞIZ

Ayaz, Platform 23 olarak Elazığ yerel basınına destek vereceklerini ifade ederek, “Elazığ’ımızın biz Platform 23 olarak Elâzığ’ın yerel basınından bilgi almak ve destek olmak adına abone olacağız ve tüm hemşehrilerimizi Elazığ’ın yerel basınına abone olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.