Platform 23 Heyetinden Elazığlı Bürokrat ve Siyasilere Ziyaret

İstanbul Elazığ Platform 23 Başkanı Harun Altunbaş, Kartal Elazığlılar Derneği Başkanı Ömer İçmeli, Elazığlı bürokrat ve siyasileri ziyaret ederek, şehir için hazırlanan projelere destek istediler.

Platform 23 Heyetinden Elazığlı Bürokrat ve Siyasilere Ziyaret

İstanbul Elazığ Platform 23 Başkanı Harun Altunbaş, Kartal Elazığlılar Derneği Başkanı Ömer İçmeli, Elazığlı Bürokrat ve siyasileri makamlarında ziyaret etti.

Heyet, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, rım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı İdari İşler ve Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Ergün, arım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Zeki Sadak, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Adalet Bakanlığı Yüksek Müşaviri Enis Yavuz Yıldırım’ı ziyaret etti.

ALTUNBAŞ: PROBLEMLERİ KONUŞTUK

Platform23 Başkanı Harun Altunbaş, misafir perverliklerinden ötürü Elazığlı bürokrat ve siyasilere teşekkür ederek, ziyarette Elazığ’ın gelişiminin ve önündeki problemlerinin konuşulduğunu, Elazığlı isimleri bulundukları makamlarda şehri en güzel şekilde temsil ettiklerini söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137