Bulunduğu jeopolitik konum itibariyle yatırımcıların dikkatini çeken ve kara, hava ve demir yolu ağlarıyla ulaşımın oldukça rahat olduğu Elazığ’da yatırımcıların bölgedeki ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Daha önce Elazığla ilgili çok sayıda projenin içerisinde yer alan ve Elazığ’da istihdamı artıracak çalışmalar yapıp iş dünyasının dikkatini Elazığ’a çekmeyi başaran Platform23 bu kez Rusya’da bir grup iş insanı ile bir araya geldi.

Platform23 Başkanı Harun Altunbaş Rusya’da Azer Çay’ın sahibi Elazığlı hemşehrimiz Mehmet Can’ın ev sahipliğinde iş insanlarıyla bir araya geldi.

Elazığ’ın yatırım potansiyelinin görüşüldüğü toplantı şehir adına oldukça olumlu geçti.

ALTUNBAŞ: OLDUKÇA VERİMLİ BİR TOPLANTI OLDU

Toplantının ardından açıklama yapan Platform23 Başkanı Harun Altunbaş, Rusya’da bir gurup işadamıyla bir araya geldiklerini belirterek  “oldukça verimli bir toplantı oldu. Elazığ’ı ve Elazığ’ın değerlerini konuştuk. Bölgede içerisinde bulunduğu avantajlar itibariyle yatırıma en müsait şehirlerin başında Elazığ yer alıyor. Bizler de işadamlarını Elazığ’a yatırıma davet ettik. Verimli bir toplantı oldu. Azer Çay’ın sahşibi Mehmet Can beyin ev sahipliğiyle bir araya geldi. Platform23 olarak hemşehrimiz Mehmet Can beye çok teşekkür ederiz” dedi.