TFF 1. Lig’de yarı final ilk maçlarında kazanan olmadı. TFF 2. Lig’de yarı final maçları, Cuma günü oynanacak. Daha önce 2 finalistin belirlendiği TFF 3. Lig’de de finale adını yazdıran iki ekip de belli oldu…

TFF 1. Lig play-off Yarı Final ilk maçları Çarşamba günü oynanan maçlarla tamamlandı.

Süper Lig’e yükselecek 4 adayın mücadeleleri kıran kırana geçerken, Bursaspor evinde Adana Demirspor’u ağırladı. Akhisarspor da deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaştı.

Bursaspor-Adana Demirspor karşılaşmasından gol sesi çıkmazken, Karagümrük evinde Akhisarspor ile 3-3 berabere kaldı. Yarı final ikinci müsabakaları 26 Temmuz Pazar günü saat 21:00’de oynanacak.

TFF 2. Lig play-off Yarı Final müsabakaları ise Cuma günü oynanacak.. Ankara Demirspor evinde Tuzlaspor’u konuk edecek. Bu maç saat 20:00’de sahne alacak. Bir diğer müsabakada ise Manisa’da Manisa FK ile Sancaktepe FK karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın başlama saati 22:00 olarak açıklandı.

Öte yandan TFF 3. Lig play-off finalistleri belli oldu. Daha önce Anagold 24 Erzincan ile 68 Aksaray Belediye finale yükselmişti. Diğer iki finalist ise, Elazığ Belediyespor’un grubunda yer alan ekipler oldu.

Belediye Derince’yi deplasmanda 1-0 deviren Karşıyaka ile Esenler Erokspor’u evinde 2-1’le geçen Turgutluspor, finale yükseldi. 25 Temmuz Cumartesi günü Anagold 24Erzincan-68 Aksaray Belediye ile saat 20:00’de, Karşıyaka ile Turgutluspor ise Pazar günü saat 20:00’de final karşılaşmasında mücadele edecekler