İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat, sağlık alanındaki hizmetleri yerinde görmek amacıyla Arıcak ve Alacakaya ilçelerine gitti.

Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ramazan Gürgöze, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Abdulkadir Kantarcıoğlu ve Başkan Yardımcısı Kadir Ünal ile birlikte Arıcak ilçesine giden Sağlık Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat, ilçe Kaymakamı Mevlüt Şeker’ i makamında ziyaret ederek, ilçenin sağlık alanından ki sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Sağlık Müdürü Polat, daha sonra ilçe Kaymakamı Mevlüt Şeker, Belediye Başkanı Ferit Yıldırım ile birlikte, Sağlık Bakanlığı Yatırımlar Genel Müdürlüğü yetkililerine, ilçede ihalesi tamamlanan 10 Yataklı Arıcak Devlet Hastanesinin yer teslimini yaptı.

Doç. Dr. Polat, Hastanenin yapımına bir iki ay içerisinde başlanacağını söyleyerek, “Hastanenin yer teslimi yapıldı. 2018’in sonunda da inşallah hastaneyi bitirmiş olacağız. Sağlık Bakanlığına gitmiştim. Orada değerli vekillerimizin tamamıyla görüştük. İlimizdeki sağlıkla alakalı istişarelerde bulunduk. Onlara çok teşekkür ediyorum. Bize her konuda yardımcı oluyorlar. Özellikle Arıcak devlet hastanesi için vekilimiz Ömer Serdar beyle de bakan yardımcımızın yanına bizzat uğradık. Hem vekilimiz hem bizler özellikle bakanımıza ilettik. Yardımlarını istedik” dedi.

Polat, daha sonra Alacakaya ilçesine geçti.