Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü Görevinden Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü görevine atanan Ziya Polat, personeli ile veda yemeğinde bir araya geldi.

POLAT: GECE GÜNDÜZ TÜM TAKIM ARKADAŞLARIMIZLA BİRLİKTE ÇALIŞTIK

Müdür Ziya Polat, “Haziran 2013’te başladığımız Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü sürecini bugün itibariyle bitirmiş olduk. Bu süreçte tüm paydaşlarımızla, köy muhtarlarımızla, siyasi temsilcilerimizle, belediye başkanlarımızla, il genel meclis üyelerimizle, belediye meclis üyelerimizle, sivil toplumun tüm katmanlarıyla, milletvekillerimizle 6 yıl boyunca çalıştık. Elazığ’a hizmet etmek, bölgeye hizmet etmek için çalıştık, çabaladık. İnşallah burada hoş bir seda bırakmışızdır. Arakdaşlara katkı sunmuşuzdur, bölgeye hizmet ettiğimizi düşünüyoruz. Bu bağlamda 6 yıl boyunca çok büyük projeler, çok büyük ağaçlandırmalar, yeni inşaatlar ve Elazığ’ın kırsalına destek olma adına, köylülerimizin geçim koşullarını, hayati koşullarını iyileştirmek adına gece gündüz tüm takım arkadaşlarımızla birlikte çalıştık ”ifadelerini kullandı.

POLAT: TÜM ELAZIĞ’DAN HELALLİK DİLİYORUZ

Ziya Polat, “Yanımızda hem basınımızı hem kamuoyunu hem de paydaşımız olan STK’larımızın da desteğini gördük. Çok şükür toplumun gönlünde hoş bir seda bırakarak çalışma arkadaşlarımızla bir çalışma barışı içinde süreci tamamladık. Tüm Elazığ’dan helallik diliyoruz. Biz de var ise hakkımız helal ediyoruz. İnşallah Elazığ’ın dağlarına, güzel coğrafyasına ektiğimiz tohumlar, diktiğimiz fidanlar yeşerdikçe hem Elazığ’ımız hem de bölgemizin diğer illeri Malatya, Tunceli, Bingöl, Bitlis, Muş, Van Hakkari illeri yeşerdikçe bu bölgemizde daha yeşil, daha yaşanabilir bir hale gelecek. Hem de küresel ısınmayla da hep birlikte mücadele etmiş olacağız. Bu bağlamda tüm Elazığlı hemşehrilerime A’dan Z’ye tüm herkese haklarımızı helal ediyoruz. Onlarda helal etsin. Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü’nde bir kapıları, bir kardeşleri olduklarını unutmasınlar” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL