İstanbul’da Polis Memur olarak 22 yıldır görev yapan Hemşerimiz Yılmaz Suvacı’nın hayatı 2004 yılında dünyaya gelen oğlu Mehmet ile birlikte değişti.

Otizmli dünyaya gelen oğlu Mehmet ile birlikte hayatları değişen, yaşam standartlarını evladına göre şekillendiren baba Yılmaz Suvacı, 17 yıldır evladıyla birlikte verdiği mücadeleyi kaleme aldı.

Gerçek yaşamdan kaleme dökülen o hayat hikayesi, “Ya Ben Ölürsem” vizyona çıkmaya hazırlanan filmin fragmanı yayınlandı.

Polis Memuru Yılmaz Suvacı’nın da ortak olduğu 23 Film Yapım ortaklığı ile çekilen filmi yönetmenliğini Faik Ahmet Akıncı yaparken filmin oyuncu kadrosunda ise; Reha Özcan, Müfitcan Saçıntı, Çiğdem Aysu, Cenan Çamyurdu, Güliz Gündüz, Barış Koçak, Gizem Çıracı, Hakan Tepe, Nalan Olcayalp, Zuhal Deliağaoğlu, Cennet Yılmaz, Çınar Biçer, Arda Kalaycı, Gürcan Koç, Buket Yöremen, Harun Esen, Gökhan Polat, Erkan Bilgütay, Dilek Ekinci gibi önemli isimler yer aldı.

Pandemi nedeniyle henüz vizyona gireceği tarih tam belli olmayan “Ya Ben Ölürsem” filmin yayınlanan fragmanı büyük bir izleyici kitlesine sahip oldu.

Video: