Pompalı Tüfekle Vurdu Kaçtı! Tutuklandı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bir kişiyi pompalı tüfekle yaralayıp olay yerinden kaçan şahıs ve ona yardım eden şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan biri çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Pompalı Tüfekle Vurdu Kaçtı! Tutuklandı

Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda pompalı tüfekle bir kişiyi yaraladıktan sonra kaçan F.D. isimli şahsı ve ona yardım ettiği belirlenen C.Y. isimli şahıs yakalandı.

Yakalanan şahıslardan F.D. çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğümüzce, 16 Ekim 2019 tarihinde ilimiz merkez Vali Fahri Bey Caddesinde bir şahsı hayati tehlike arz etmeyecek şekilde pompalı tüfekle vurmak suretiyle yaraladıktan sonra olay yerinden kaçan şüphelinin tespit edilerek yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; söz konusu ateşli silahla kasten yaralama olayının firari şüphelisinin F.D. isimli şahsın olduğu ve kendisine C.Y. isimli şahsın da yardım ve yataklıkta bulunduğu tespit edilmiştir. Olayda kullanılan tüfekle birlikte 21.10.2019 tarihinde yakalanarak gözaltına alınan şahıslar, tamamlanan işlemlerinin ardından 22.10.2019 tarihinde adli mercilere sevk edilmiş olup F.D. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderilmiştir” denildi.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137