Popçu Tuğba Yurt Öğrencilere Hoş Geldin Konseri Verdi

Pop sanatçısı Tuğba Yurt, Fırat Üniversitesinde sahne alarak öğrencilere hoş geldin konseri verdi.

Popçu Tuğba Yurt Öğrencilere Hoş Geldin Konseri Verdi

Fırat Üniversitesi tarafından öğrencilere yönelik “Hoş Geldin” konseri düzenlendi. Sanatçı Ahmet Yüce'nin sahne almasıyla başlayan konser Popçu Tuğba Yurt’la devam etti.

Konsere, öğrenci ve öğretim üyelerinin yanı sıra Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ da katıldı.

DEMİRDAĞ: BU TÜR ETKİNLİKLERİN MUTLAKA OLMASI LAZIM

Sonbaharın sonlarında olduklarını aktaran Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, “İlk bahar havası ortama hakim. Uzun suredir böyle bir etkinlik yapamamıştık. Bu tür etkinliklerin mutlaka olması lazım. Ama bunun dışında da diğer etkinliklerimizi yapmamız gerekiyor. Fırat Üniversitesinin öğrencisi olmak sizin için bir gurur kaynağı olması lazım. Çünkü Fırat Üniversitesinde yüksek öğretim yaklaşık 53 yıl önce başladı. Alt yapısıyla nitelikli insanlarıyla hocasıyla öğrencisiyle ülkemize yetiştirdiği insan gücü ile her yerde güzel bir şekilde adından söz ettirmektedir ”dedi.

YURT: ÇOK GÜZEL BİR ŞEHİR

Elazığ’a ilk gelişi olduğunu ifade eden Popçu Tuğba Yurt ise güzel bir konser geçirdiklerini söyledi.

Albüm çalışması olduğunu aktaran Yurt, "Muhtemelen aralık öncesinde bir single çıkarabilirim. Aralık gibi düşünüyorum. Şuanda klip çalışmaları sürüyor. Nisan Mayıs gibi de 10 şarkılık bir albümü dinleyenlerimle buluşturacağım. Bugün Elazığ’da çok ufak bir gezi yaptık. Çok güzel bir şehir inşallah burada daha fazla konser olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137