Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ndeki temsilcimiz Elazığ İl Özel İdaresi Kadın Basketbol takımı ilk maçında İzmir Belediye ile karşılaşacak.

12 Ekim cumartesi günü saat 17:00'de Kocaeli Atatürk Spor Salonu'da oynanacak karşılaşmada Kocaeli ve çevre illerde yaşayan çok sayıda Elazığlının maçı tribünden izleyerek temsilcimize destek olması bekleniyor.

ÇALIŞMALARIN ELAZIĞ ETABI TAMAMLANDI

Maçın hazırlıklarını ilimizde sürdüren Bordo-Beyazlı temsilcimiz, günü tek antrenman ile tamamlayarak çalışmaların Elazığ etabını tamamladı.

Yarın sabah hava yolu ile İstanbul'a gidecek olan Elazığ Perileri ardından maçın oynanacağı Kocaeli'ne giderek kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.

ORAK: SEZONUN İLK MAÇINDA İLK GALİBİYETİMİZİ ALMAK İSTİYORUZ

Maç ile ilgili olarak konuşan Birevim Elazığ İl Özel İdaresi Baş antrenörü Olcay Orak, "Sezonu İzmit'te açıyoruz. Takımımız şu an itibariyle iyi durumda. Kocaeli ve çevresinde yaşayan tüm Elazığlı hemşehrilerimizi bizi desteklemek üzere tribüne bekliyoruz. İnşallah sezonu galibiyet ile açıp ikinci hafta kendi evimizde Kayseri maçında muhteşem taraftarımız ile buluşacağız" diyerek Bordo-Beyazlı taraftarları maça davet etti.