“PRODES” Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

TÜMSİAD Elazığ Şubesi Elazığ’daki dernekler için, İçişleri Bakanlığı tarafından her yıl gerçekleştirilen ve bu yıl 29 Ekim’de başlayan, proje destekleme sistemi kapsamında bakanlık bütçesinden derneklere yapılan yardım hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

“PRODES” Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

TÜMSİAD Elazığ Şubesi Elazığ’da ki dernekler için, İçişleri Bakanlığı tarafından her yıl gerçekleştirilen ve bu yıl 29 Ekim’de başlayan, proje destekleme sistemi kapsamında bakanlık bütçesinden derneklere yapılan yardım hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

ÖZBAY: DERNEKLERİMİZİ TÜMSİAD ÖNCÜLÜĞÜNDE BİR ARAYA GETİRMEYİ BAŞARDIK

İlk toplantılarını Mali Müşavirler Odasıyla hibe ve teşvikler üzerine yaptıklarını kaydeden TÜMSİAD Elazığ Şube Başkanı Ahmet Özbay, “Elazığ’da bir ilki gerçekleştirip aktif olan tüm derneklerimizi TÜMSİAD öncülüğünde bir araya getirmeyi başardık. İnşallah bundan sonra bu çalışmalarımız devam edecek. İlk toplantımızı Mali Müşavirler odasına hibe ve teşvikler üzerine yaptık. İnşallah bu ikinci toplantımız olacak” diye kaydetti.

KEMERLİ: BU TÜR ÇALIŞMALARIMIZI DAHA FAZLA YAPACAĞIZ

Amaçlarının Elazığ’daki Derneklere bir bütünlük kazandırmak olduğunu dile getiren TÜMSİAD Elazığ Kurumsal İletişim Başkanı Mustafa Kemerli, “Toplantımızın amacı Elazığ’da bütünlüğü sağlanamayan derneklere bir bütünlük katıp bu çerçevede 29 Ocak’ta İçişleri Bakanlığının yayınlamış olduğu PRODES kapsamında derneklere hibe desteği anlamında bilgilendirme yapmak. Çok aktif derneğimiz var lakin bu konuda bilgilendirmelere fazla olmadığı için böyle bir toplantı yapma gereği duyduk. Sağ olsun vali bey bu konuda bizi destekledi ve böyle bir toplantının ilk tohumlarını attı. Bizde TÜMSİAD Şube Başkanı Ahmet Özbay olarak onun önderliğinde ben de Mustafa Kemerli, Elazığ TÜMSİAD Kurumsal iletişim başkanıyım. İnşallah bundan sonra bu tür toplantılarımız devam edecek. Hibe destek programı çıktıkça dernekler faaliyetlerini sürdürme amacıyla bu tür çalışmalarımızı daha fazla yapacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2019, 17:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137