Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, SEZA Çimento’yu gezdi.

Elazığ’a yapılan Cumhuriyet tarihinin en büyük özel sektör yatırımını gezen Başkan Asilhan Arslan, Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık tarafından ağırlandı.

PROF. DR. AÇIK: ELAZIĞ’IN EKONOMİSİNİ İSTİŞARE ETMEK ÇOK İYİ OLACAK

Çimentonun bütün birimlerini tek tek gezen  Arslan’a fabrika hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Yasemin Açık, “Elazığ’ın ekonomisini konuşmak, istişare etmek çok her zaman çok önemlidir. Siz zaten her zaman tüm esnaf ve sanatkarın, yatırımcının, sanayicinin, ticaret erbabının yanındasınız. Ziyaretlerinizle sanayicimize, esnafımıza her zaman destek oluyorsunuz. Şehirdeki iş insanları için sizin desteğinizi yanlarında görmeleri çok önemli ve değerlidir. Ayrıca bütüncül bir yaklaşımla oluşturduğunuz komisyonlarla, ticaret ve Sanayi Odası’nda tüm Elazığ’daki iş insanlarını bir araya toplayarak ortak akıl oluşturmanız, ortak girişimler yapılması konusunda onları cesaretlendirmeniz, sektörel bazda bir takım organizasyonları yapmanız  takdir görmektedir. Bu anlamdaki çalışmalarınızı da çok iyi biliyoruz. Birçok çalışmanıza da iştirak ettik. Bu anlamda size çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

PROF. DR. AÇIK: BU ANLAMLI ZİYARETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Prof. Dr. Açık, “Bundan önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de insan gücümüzle, marka değerimizle, teknolojik yapımızla, AR-GE’mizle her zaman Elazığ’ın yararına olan, her platformda yer almaya, Elazığ için emek vermeye devam edeceğiz. Elazığ için emek vermekten de son derece mutluyuz. Sizin de bugün bizimle birlikte olmanız bize çok güç kattı. Bu anlamlı ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ARSLAN: GİRİŞİMCİLİK RUHUYLA BASKİL BÖLGEMİZE MUAZZAM BİR ESER KAZANDIRDI

Seza Çimento ile ilgili değerlendirmelerde bulunan ETSO Başkanı Asilhan Arslan, “Kendileri iş dünyasının çok değerli bir girişimcisi. Bu girişimcilik ruhuyla Baskil bölgemize muazzam bir eser kazandırdı. Bende sanayiciyim. Dededen sanayiciyim. Böyle bir eser nasıl meydana gelir? Nasıl işletilir gerçekten işin içinde olan insanlar olarak bizler çok da farkındayız. Ve endüstri 4.0 yöntemiyle yönetilebilen, çevresel faktörlere son derece duyarlı, yüksek teknolojiyle üretim yapan bir tesisi şehrimize kazandırdığınız için ben Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak sizlere ve ailenize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

ARSLAN: KALİTENİZ BİZLERİN KALİTESİNE KALİTE KATTI, DEĞER KATTI

Başkan Arslan, “Kurulduğu günden beri sizlerin ürettiğiniz ürünleri biz kendi müessesemizde de kullanıyoruz. Beğeniyle kullanıyoruz. Kaliteniz bizlerin kalitesine kalite kattı, değer kattı. Ondan dolayı son derece mutluyuz, müteşekkiriz. Ki Seza Çimento’yu biliyoruz. Sadece bölgesine hizmet etmiyor. Çok ciddi anlamda ihracat yaparak ülke ekonomisine de ciddi anlamda döviz girdisi sağlıyor. İnanıyorum ki bu rakamlarda artarak devam edecek. Biz sizlerle her platformda beraberiz. Sivil toplum örgütlerinde üstlendiğiniz misyonla, birlikte hareket edip şehrimize daha farklı ne gibi yatırımlar yapabiliriz, ne gibi güzellikler katabiliriz. Bunları hep birlikte istişare ediyoruz ve yönetiyoruz” diye konuştu.

ARSLAN: ŞEHRİMİZDE BİRLİKTE DAHA YENİ MÜJDELERİMİZ OLACAK

Yeni bir yatırım müjdesi veren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, “İnşallah bu ziyaretimizle birlikte önümüzdeki günlerde şehrimizde birlikte daha yeni müjdelerimiz olacak. Yatırım müjdeleri olacak. Ben tekrardan emeğiniz için teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Şehrimize, ülkemize inşallah daha nice nice yatırımlar yapmanızı temenni ediyorum. Ev sahipliğiniz için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

HABER: SITKI TAŞEL