Prof. Dr. Açık’tan Başkan Alan’a Teşvik Teşekkürü

TÜRKONFED Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yasemin Açık ile Yönetim Kurulu Üyesi Yahya Alper Bektaş, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti. Prof. Dr. Açık Elazığ’ın Teşvik Yasasında 6. Bölge desteklerinden istifade etmesinde verdiği mücadele için teşekkür etti.

Prof. Dr. Açık’tan Başkan Alan’a Teşvik Teşekkürü

TÜRKONFED Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yasemin Açık ile Yönetim Kurulu Üyesi Yahya Alper Bektaş, Açık Elazığ’ın Teşvik Yasasında 6. Bölge desteklerinden istifade etmesinde büyük katkısı olan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti

“İŞ DÜNYASINA VE ELAZIĞ’A ÖNEMLİ BİR HİZMET OLDU”

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yasemin Açık ziyarette yaptığı değerlendirmede ETSO Başkanı İdris Alan’a teşekkür ederek, “Öncelikle bugün sizleri ziyaretimizin iki nedeni var. Bunlardan biri iş dünyası ve ilimizde yatırımların önündeki en büyük engel olan Teşvik Yasası ile ilgili ilimizin 6. Bölge desteklerinden istifade etmesinin önünü açan mücadeleniz, ikincisi ise 8 Şubat 2018 Perşembe günü saat: 14.00’da Ramada Otelde TÜSİAD ile müşterek yapacağımız ve kısa adı BORGİP olan projemize davet için buradayız. Projemiz ile KOBİ’lerin yönetim becerisini iyileştirmeyi, nitelikli insan kaynağına erişimi kolaylaştırmayı ve teknoloji kullanım düzeyini artırmayı hedefliyoruz. Bu önemli toplantıya sizin aracılığınız ile tüm Elazığ TSO Üyelerini ve iş dünyasını davet ediyoruz” dedi.

“TEŞVİK YASASINDA BAŞKANIMIZIN MÜCADELESİ UNUTULMAZ”

TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyesi ve FIRATSİFED Başkanı Yahya Alper Bektaş da ziyarette yaptığı değerlendirmede, “8 Şubat tarihinde yapacağımız önemli toplantı hususunda Sayın Hocamız gerekli bilgilendirmeyi yaptılar. Ben özellikle Sayın Başkanımıza bir işadamı ve sivil toplum kuruluşu başkanı ve yöneticisi olarak ilimizin Teşvik Yasasındaki mağduriyetinin önlenmesi için verdiği mücadele için teşekkür ediyorum. Elazığ bugün çok önemli bir kazanım elde ederek artık 6. Bölge teşviklerinden istifade etmektedir. İş dünyası ve yeni yatırımlar açısından son derece önemli bir avantaj yakalandı.  Şahsım ve iş dünyası adına Sayın Alan’a bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadesinde bulundu.

“TEK HEDEFİMİZ VAR ELAZIĞ KAZANSIN İSTİYORUZ”

Prof. Dr. Açık ve Bektaş’ın ziyaretinden ve değerlendirmelerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Alan da açıklamasında, “Sayın Açık ve Sayın Bektaş ile aileleri ilimiz iş dünyasının çok değerli temsilcileridir. Yıllardan beri bu şehrin katma değerine katkı sağlamakta ve istihdam yaratmaktadırlar. Ayrıca sosyal projeler ile de Elazığ’ın her zaman takdirlerini görmektedirler. Teşvik Yasasında ilimizin elde ettiği bu kazanımla yeni bir dönem başlamıştır. OSB içindeki yatırımlar artık 6. Bölge desteklerinden OSB dışındaki yatırımlar ise Cazibe Merkezleri Programı kapsamında değerlendirilecektir. Her halükarda yatırım nerede yapılırsa yapılsın mutlaka destek unsurlarından istifa edecektir. Şahsım ve Oda olarak bu mücadeleyi verirken tek hedefimiz ilimizin ve iş dünyamızın kazanması olmuştur. Bugün vermiş olduğumuz bu mücadelenin mükafatını vermiş ve tüm iş dünyası mutlu olmuştur. Elazığ’da her yapılacak yatırım ve her işe girecek bir işsiz kardeşimiz için bugün çok önemli bir avantaj elde etmiş bulunuyoruz. İnanıyorum ki, bu süreç İlimizin kalkınma ve gelişmesinde tarihi bir dönem noktası olacaktır. Bize bu mücadelemizde inanarak destek veren sizlere ve tüm üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 6 yıl Önce

HELAL OLSUN YASEMİN HOCAM İYİKİ VARSINIZ.SAYGILARIMLA

Mehmet
Mehmet - 6 yıl Önce

Herkes kendi menfaati için parsa toplama peşinde.

SIRADAKİ HABER

banner137