Fırat Üniversitesi yöneticileri ve personeli, Kurban Bayramının ilk gününde bayramlaşma programı nedeniyle bir araya geldi.

Fırat Üniversitesi Sosyal Merkez de düzenlenen bayramlaşma törenine, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Cebeci ile Üniversitenin akademik ve idari personeli katıldı.

DEMİRDAĞ: GÜZEL DUYGULAR YAŞIYORUZ

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, her yıl olduğu gibi bu yılda Kurban Bayramı dolayısıyla Akademik ve İdari personel ile bayramlaştıklarını belirterek, “Bayramlar çok anlamlı. Özellikle dışarıda olan insanlarımızla bir araya geldiğimiz, akraba diğer arkadaşlarımızla nadiren buluştuğumuz zamanlar. Bu açıdan güzel duygular yaşıyoruz. Kurbanda dayanışmanın daha çok ön planda olduğunun, tekrar canlandığı önemli günlerden biri. Dini bayramlarımızın en önemlilerinden biri. Dargınlıkların giderildiği, birlik ve beraberlik şuurunun pekiştiği günler bu günler. Memleketimizin dirliğine birliğine, İslam aleminin birlik ve dirliğine vesile olmasını diliyorum” dedi.