Prof. Dr. Demirel, Hasta Kabulüne Başladı

Özel bir hastanede de göreve başlayan Gastroenteroloji Doktor Prof. Dr. Ulvi Demirel, hasta kabulüne başladı.

Prof. Dr. Demirel, Hasta Kabulüne Başladı

Gastroenteroloji Doktor Prof. Dr. Ulvi Demirel, Anadolu Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

ŞEKERLİSOY: YENİ BİR ADIM ATTIK

Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şekerlisoy, “Güçlü teknik altyapı alanında ve branşında adından söz ettiren uzman hekimlerle çalışma konusunda bugün yeni bir adım attık.  Gerek bölgemizde, gerek Ülkemizde gerekse uluslararası alanda adından söz ettiren, yapmış olduğu işlemler, bilimsel yayınlarıyla kendini ispatlamış olan, Prof. Dr. Ulvi Demirel hocamızla sözleşme imzaladık” dedi.

DEMİREL: HASTA KABULÜNE DE BAŞLADIK

Prof. Dr. Ulvi Demirel, “Yaklaşık birkaç ay önce değişen şartlar nedeniyle uzun süre çalışmış olduğum Üniversite de den ayrıldım. Ve bu konuda neler yapabiliriz. Elazığ’ımıza gastoentroloji alanında mevcut hastanelerde bir klinik kurabilir miyiz diye bir diyaloğa  giriştik. Bu diyalog sonrasında çok güzel gelişmeler oldu. Gastroentroloji konusunda tam donanımlı bir laboratuvar, klinik oluşturduk. Bugünden itibaren hasta kabulüne de başladık. ERCP ve endoskopik artroskopik ile hastalara cerrahi operasyonsuz tedavi imkanı sunuyoruz” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
İlkokul terk
İlkokul terk - 3 yıl Önce

Yolda görsem pırofösör derim adam karizma

Hocam hayırlı olsun
Hocam hayırlı olsun - 3 yıl Önce

Hocam tıp eğitimimi alırken sizin öğrenciniz olmakla şereflendim. Sizden doktorluğumdaki başarıda emeğiniz çok büyük. Elazığ ve aziz Elazığ halkı için çok değerli bir doktor. Bu değer TÜRKİYEDE çok az şifa arayan tüm hastalara sağlığınız için hocam ilk tercihiniz olsun

Kasap
Kasap @Hocam hayırlı olsun - 3 yıl Önce

Bu hocanı bilmemde türkçe öğretmenin sıkıntılıymış doktor

Allah Allah
Allah Allah - 3 yıl Önce

Değişen şartlar neydi acaba? Yeni başhekimin özel muayene ile milleti daha az sömürün diye özel muayene saatini sınırlaması mı değişen şart? Haber sitesiyseniz gidin aslını araştırın.

İnsaf
İnsaf @Allah Allah - 3 yıl Önce

Hastanede özel muayene sömürü ise bunun sorumlusu memleketi yönetenlerdir.

Burçin
Burçin - 3 yıl Önce

Bu pasaklidan,bu salgın ortamında bir fayda gelmez.Fizyonomisi müsait değil bir defa.Aman uzak durun.

Zehra Baş
Zehra Baş - 3 yıl Önce

Ulvi Hoca siz çok değerli ve çok iyi bir hekimsiniz.Sizin gibi bir değeri Anadolu Hastanesi kadrosuna kattığı için çok şanslılar ama yinede üzüldüm Fırat üniversitesi Araştırma Hastanesi'nden ayrilmaniza .Sizin gibi değerli bir hocayı kaybetmemeliydiler .

SIRADAKİ HABER

banner137