Prof. Dr. Göktaş, Roket Üreten Öğrencilere Başarılar Diledi

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek roket üreten TRoket ve GÖKRUH takımlarına Teknofest yarışmasında başarılar diledi.

Prof. Dr. Göktaş, Roket Üreten Öğrencilere Başarılar Diledi

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcıları Prof.Dr.Bilal Üstündağ ve Prof.Dr. Mehmet Yılmaz Elazığ OSB Tasarım ve İnovasyon Merkezinde Teknofest yarışmasına hazırlık yapan TRoket ve GÖKRUH takımlarını ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Özen ve Bölge Müdürü Mehmet Yaşar Demirel Rektör Göktaş’a eşlik etti.

Takımların Lideri İsmet Özen ve Doktor Öğretim Üyesi Orhan Yaman roketlerin yapımları ve aşamaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Daha sonra hep birlikte Elazığ OSB Tasarım ve İnovasyon Merkezi ziyaret edilerek yetkilerden bilgi alındı. Prof.Dr. Fahrettin Göktaş TRoket ve GÖKRUH takımlarına Teknofest yarışmasında başarılar diledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ethem gülbay
Ethem gülbay - 4 yıl Önce

Bir fen adamının rektör olması iyi bir şey. Üniversiteyi tasarrufa sokarak araştırma projelerine daha fazla kaynak yaratın. Gerekirse kuruluşlara araştırma projesi tekliflerini siz sunun. Çünkü bu şehirde hiçbir kuruluş şu sorunum var deyip size gelmez. Örneğin belediye için akıllı kavşaklar koşun bozulan yolların onarımı için yeni malzeme keşifleri gibi. OSB ziyaretiniz bu konuda Ümit veriyor. Tüm sorun kaynak yaratmada

Ethem Gülbay
Ethem Gülbay - 4 yıl Önce

Rektör ün OSB yi gezmesiUmut verici bir gelişme.Enazundan üniversite sanayi işbirliğinin bilincinde. Artık beceri kendi sinin araştırma projeleri ne kaynak yaratmasına bağlı

Tüccar
Tüccar - 4 yıl Önce

Bir rokette OSB başkanı Suat Öztürk e lazım o ne yapacağını biliyor. bu memlekette onlarca insanı mağdur etti .

SIRADAKİ HABER

banner137