Prof. Dr. Halil Hasar, Öğrencilerden Helallik İstedi

Fırat Üniversitesi’nde okuyan bir öğrenci iftar yemeğinin bitmesi nedeniyle bazı öğrencilerin iftarını açamadığını bildirdi. Bunun üzerine öğrenciye cevap veren Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Hasar öğrencilerden helallik istedi. Prof. Dr. Hasar'ın özellikle sosyal medyadan öğrencilerin tüm sorularına cevap verip sorunları çözmesi büyük takdir topluyor...

Prof. Dr. Halil Hasar, Öğrencilerden Helallik İstedi

Fırat Üniversitesi’nde eğitim gören ve il dışından gelen binlerce öğrenci bu ramazan ayını da Elazığ’da geçiriyorlar.

Öğrenciler iftarlarını genelde Fırat Üniversitesi’nin öğrenci evinde açıyorlar. Daha önceden yemekhanede uzun kuyrukların olmasından şikayetçi olan öğrenciler bu kez iftar yemeğinde yemeğin bitmesini gündeme getirdiler.

Fırat Üniversitesi’nde okuyan bir öğrenci sosyal medya hesabından durumu dile getirdi. Bunun üzerinde öğrenciye cevap gecikmedi ve Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Hasar, yaşanılan durumla ilgili öğrencilerden helallik istedi.

 

PROF. DR. HASAR, YİNE DUYARSIZ KALMADI

Özellikle sosyal medyayı aktif kullanmasıyla dikkat çeken ve öğrencilerin neredeyse tüm sorunlarına cevap vererek çözüm bulup büyük takdir toplayan Prof. Dr. Halil Hasar yemek konusunda da duyarsız kalmayarak bu sorunun bir daha olmayacağını ifade etti.

“100 ÖĞRENCİ İFTARINI AÇAMADI”

Emre Can İnan isimli öğrenci; sosyal medya hesabından; “Değerli hocam üniversite evinde yemek kalmadığı için yaklaşık 100 öğrenci iftarını açamadı. Gerekli birimlere uyarı yapılırsa bu tür mağduriyetlerin önüne geçilebileceğini düşünüyorum.(buyrun sahurda  bizim misafirimiz olun)” diyerek paylaşım yaptı.

HASAR: GEREKLİ ÖNLEMLER ALINACAKTIR

Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Hasar da dakikalar içerisinde öğrenciye cevap vererek, “Emre kardeşim iftar için çok üzgünüm. Hakkınızı helal edin. Bir daha olmaması için gerekli önlemler alınacaktır” dedi.

Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Hasar’ın bu şekildeki duyarlı davranışları kamuoyunda takdir topladı.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2019, 22:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Alim yerli
Alim yerli - 5 yıl Önce

Halil hoca candır.Allah işini gücünü rast getirsin.gardaşım benim

SIRADAKİ HABER

banner137