Prof. Dr. Mehmet Çelik Gençlerle Buluştu

Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu Elazığ Ömer Bilginoğlu Yurt Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen KYK Hasbihal Gönül Sohbetleri yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla tekrar başladı.

Prof. Dr. Mehmet Çelik Gençlerle Buluştu

Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu Elazığ Ömer Bilginoğlu Yurt Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen KYK Hasbihal Gönül Sohbetleri yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla tekrar başladı.

2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılının ilk programında Anka Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü görevinden geçtiğimiz ay emekliliğe ayrılan ve Ulusal televizyon programlarda da tarih yorumcusu olarak yer alan Elazığlı Prof. Dr. Mehmet Çelik konuşmacı olarak yer aldı.

Programa Yurtta öğrencileri ziyarete gelen Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, KYK Yurt Müdürü Kayahan Topal, Şube Müdürleri, Birlik Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Canpolat ve yurt öğrencileri katıldı.

TOPAL: BAŞVURU YAPAN HER ÖĞRENCİMİZİ MİSAFİR EDİYORUZ

Sinan Aksu Kürsübaşı odasında gerçekleştirilen programla ilgili bilgiler veren KYK Yurt Müdürü Kayahan Topal, “İlimiz de şu anda dördü kız, üçü erkek Yurdu olmak yeri yurtlarımızda yaklaşık 10 bin öğrencimizi barındırıyoruz. İlimizde erkeklerde başvuru yapan öğrencilerimizde yerleştirme oranımız %100, yani başvuru yapan her öğrencimizi misafir ediyoruz. Yine kız yurtlarımızda yaşadığımız sıkıntı da 1750 kişilik yeni Fethi Sekin Kız Yurdumuzun hizmete girmesiyle büyük oranda azaldı. Kızlarda da bu yıl çok ciddi sıkıntılar yaşayacağımıza inanmıyoruz. Bu imkanları bizlere sağlayan mevcut il müdürümüz ve önceki dönem il müdürümüz başta olmak üzere, katkı sağlayan İlimiz Milletvekillerine Zülfü Demirbağ Vekilimizin aracılığıyla teşekkür etmek istiyorum” dedi.

DEMİRBAĞ: KYK BÜYÜK ATILIM GERÇEKLEŞTİRİLEN KURUMLARIN BAŞINDA

Kredi Yurtlar Kurumunun son dönemde büyük atılım gerçekleştirilen kurumların başında geldiğini ve son dönemde gençlere önemli hizmetler sunduklarını ifade eden Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ “Bugünde çeşitli ziyaretler kapsamında KYK Ömer Bilginoğlu Yurdunda bulunduklarını ve bu vesileyle de imam Hatip Lisesinden sınıf arkadaşım olan Prof. Dr. Mehmet Çelik beyi gördüğüm için mutlu oldum. KYK Hasbihal Gönül Sohbetleri programımızın yeni eğitim ve öğretim yılında hayırlı olmasını diliyor, öğrenci kardeşlerime derslerinde başarılar dileyerek, Elazığ’a hoş geldiniz demek istiyorum” dedi.

Konuşmaların ardından KYK Yurt Müdürlüğü tarafından günün anısına Prof. Dr. Mehmet Çelik’e hazırlanan onurluk, Milletvekili Zülfü Demirbağ tarafından takdim edildi.

Yaklaşık bir saat süren etkin konuşmasıyla Üniversite öğrencilerine önemli mesajlar veren Prof. Dr. Mehmet Çelik öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137