Oxford Üniversitesi’nde düzenlenen eğitimlerini tamamlayan Fırat Üniversitesi Tip Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murad Atmaca Metakognitif Terapi Emstitusu (Manchester, UK) tarafından İleri Düzey Metakognitif terapist unvanını aldı.

Daha once defalarca Web of Science verilerine gore Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları listesine giren Fırat Üniversitesi Tip Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murad Atmaca, Oxford Üniversitesi, Worcester Kolej'de iki yıldır önce online, sonra yüz yüze devam eden eğitimleri ve eğitimlerin tüm gerekliliklerini tamamladı.

son donemin en etkili psikoterapi ekollerinden kabul edilen Bilişsel Terapilerin en yeni ekolu Metakognitif Terapi İleri Düzey eğitimini bitirdi.

Bu konuda diplomalandırmaya yetkili tek kurum olan Metakognitif Terapi Emstitusu (Manchester, UK) tarafından İleri Düzey Metakognitif terapist unvanı verildi.

Prof. Dr. Atmaca Metakognitif terapist unvanı alan Türkiye’deki bir kaç kişiden biri olurken, dünyada bu düzey diplomalandırılan 3 psikiyatri profesöründen biri oldu

Medya grubumuz olarak Prof. Dr. Murad Atmaca’yı tebrik ediyoruz…