Prof. Dr. Yaşar Doğan, Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı ve Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliği görevlerinden ayrıldı.

“GÖREV SÜREMİN DOLMASI NEDENİ İLE AYRILMIŞ BULUNMAKTAYIM”

Görev süresinin dolması nedeniyle görevden ayrıldığını ifade eden Prof. Dr. Doğan, “Yaklaşık 6 yıldır kurucusu olduğum Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı ve 3 yıldır yine kurucusu olduğum Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliği görevimden görev süremin dolması nedeni ile ayrılmış bulunmaktayım” dedi.

DOĞAN, TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ

Prof. Dr. Yaşar Doğan, “Görev yaptığım süre içerisinde başta desteklerini esirgemeyen Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ olmak üzere, Üniversitemiz rektör yardımcılarına, Fakültenin ve Hastanenin kurulmasında sürekli birlikte çalıştığımız Dekan Yardımcısı arkadaşlarıma, tüm Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyelerine, Fakültemiz sekreterine, Hastane Müdürümüze ve bizi sürekli destekleyen Üniversitemizin tüm Öğretim Üyelerine, Fakültemizin ve Hastanemizin memur ve işçi statüsünde bulunan tüm çalışanlarımıza, zaman zaman destek istediğimiz ilimiz Kamu Kurum yöneticilerine, her konuda desteklerini yanımızda gördüğümüz ilimiz STK üyelerine ve ilimizin yazılı ve görsel basın kuruluşunda görev yapan tüm çalışanlarına ve son olarak yeni kurulmakta olan bir hastanenin eksiklikleri karşısında bizi anlayışla karşılayan tüm Elazığ halkına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.