Prof. Dr. Yasemin Açık Her Zamanki Gibi Yine Elazığspor’a Destek Oldu

Elazığ belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından başlatılan Elazığspor’a forma kampanyasına Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık’tan büyük bir destek geldi. Prof. Dr. Yasemin Açık canlı yayına telefonla bağlanarak Elazığspor’un her zaman yanında olduklarını ifade etti. Prof. Dr. Yasemin Açık canlı telefon bağlantısındayken salondan “bin forma, bin forma” diye sloganlar yükseldi. Prof. Dr. Açık’ta salondaki hemşehrilerimizin canı sağ olsun diyerek Elazığspor’a bin 23 forma desteğinde bulundu.

Prof. Dr. Yasemin Açık Her Zamanki Gibi Yine Elazığspor’a Destek Oldu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından Elazığspor Kulübü’ne destek olmak amacıyla forma kampanyası başlatıldı.

Başlatılan forma kampanyasına ELİKAD Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık’tan büyük destek geldi.

Prof. Dr. Açık, canlı yayına telefon bağlantısı ile katıldı. Prof. Dr. Açık’ın canlı telefon bağlantısı esnasında salonda alkış tufanı koptu.

Yasemin Açık canlı telefon bağlantısındayken Belediye Kültür Merkezi’ndeki salonda “bin forma, bin forma” sloganları geldi.

Prof. Dr. Yasemin Açık, salondaki hemşehrilerimizin canı sağ olsun diyerek Birevim Elazığspor Kulübüne bin 23 forma desteğinde bulundu.

PROF. DR. AÇIK: ELAZIĞSPOR MARKA DEĞERİMİZ

ELİKAD Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, “Herkese selam ve sevgilerimi sunuyorum. Bende şehrimizin en büyük değeri olan marka değerimiz olan Elaızğspor’umuza katkı sağlamak amacıyla Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nın yapmış olduğu bu anlamlı, destekleyici, bütünleştirici kampanya için kendilerine çok teşekkür ediyorum. 523 forma ile kampanyaya katılmak istiyorum” dedi.

PROF. DR. AÇIK: HEMŞEHRİLERİMİN CANI SAĞ OLSUN. BİN 23 FORMA OLSUN

Daha sonrasında salondan gelen “bin forma, bin forma” sloganının ardından konuşan Prof. Dr. Açık, “Salondaki hemşehrilerimin canı sağ olsun. Bin 23 forma olsun. Tüm katılımcılara, sayın valime, milletvekillerimize, belediye başkanımıza, herkese bu güzel organizasyon için teşekkür ediyorum. Emeğinize sağlık. İyi akşamlar diliyorum” diyerek Elazığspor taraftarlarını kırmadı.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 5 yıl Önce

ALLAHINA KURBAN SAYIN YASEMİN HOCAM İYİKİ VARSINIZ.BU MEMLEKETİN HER DAİM GURU KAYNAGISINIZ.SAYGILARIMLA

Varda nolmuş Şermin balık ı milletvekili yaptılar
Varda nolmuş Şermin balık ı milletvekili yaptılar @MEHMET KÜNKÜL - 5 yıl Önce

Yazıl akpartiye böyle değerli biri dururken kimleri milletvekili gösterdiler

Fatih elazizli
Fatih elazizli - 5 yıl Önce

Elazığa her yönüyle faydası olan memleketine sevdalı yasemin hocama sevgiler saygılar sizinle gurur duyuyoruz iyiki varsınız

Can 23
Can 23 - 4 yıl Önce

Sermin balıga haksızlık etmeyelim o olmasa düğünlere kim gidecek 1 dönem yaptı ne oldu hiç 2 dönem yine başımıza bela oldu ancak kagko lar nasıl sınız diye

SIRADAKİ HABER

banner137