Profesor. Dr. Bilal Çoban'ın Seçim Çalışmaları

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, seçim çalışmalarını bir dizi ziyaret ve vatandaş buluşmaları ile sürdürdü.

Profesor. Dr. Bilal Çoban'ın Seçim Çalışmaları

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, Beyyurdu sakinleri ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Çoban Beyyurdu sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

ÇOBAN: BEN DİYORUM Kİ İKİ DÖNEM YAPACAĞIM

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, “Elim kırılaydı dedirtmem size bana destek olursanız, bana destek verirseniz sonuçta böyle olur. Bunu bir mantık kurgulaması daha yapıyorum ve diyorum ki Allah nasip ederse ben iki dönemlik sizden destek istiyorum. Hazırlığımı bu yönde yaptım. Beş sene azdır oturduk masaya yatırdık ‘ben geleceğim bir dönem yapacağım, sonrasına bakarız’ yada ‘yapmayacağım’ falan bu söylemlerim dışında ben diyorum ki iki dönem yapacağım. Beş sene az belki on sene çok. Ama iki dönemin bir 10 yıllık iktidar talep ediyorum. Bunu niye söylüyorum? Diyorum ki benim hazırlığım bu yönde birinci seçimde bana destek olursanız ikinci dönemde 2024 yılında ben 1 mitingle seçim kazanabiliriz diyorum. Bir miting yapacağız, önümüzdeki dönem tekrar adayız diyeceğiz, önümüzdeki dönemde şunları yapacağız diyeceğiz ve gelip oturacağız. Buy nasıl olacak? Vallahi çalışırsan, dediğini yaparsan, söylediğin gibi, konuşulduğu gibi, beklendiği gibi o beş sene düzgün geçmişse insanlar diyecektir ki ‘evet ben geçen dönem oy vermedim ama benim bu dönem oyum bunlara. Çünkü bunlar bu belediyeciliği biliyor’ diyecekler. Benim ana mantıklarımdan bir tanesi de bu. Diyorum şuna bak bu beş sene nasıl olacak? Gece gündüz yatmayacağız. Üreteceğiz, koşturacağız” ifadelerini kullandı.

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, seçim gezileri kapsamında Orman Bölge Müdürlüğü’nde çalışan personel ile bir araya geldi.

Bilal Çoban daha sonra İzzetpaşa Vakfı’nı ziyaret etti.

Bilal Çoban daha sonra İzzetpaşa Vakfı’nı ziyaret etti. Ziyarette değerlendirmeler yapan İzzetpaşa Vakfı Başkanı Prof. Dr. Necip İlhan,Bilal Çoban’a başarılar diledi.

İLHAN: YAPACAĞI ÇALIŞMALARDA BAŞARILAR DİLİYORUM

Necip İlhan, “Ben kendisine yapacağı çalışmalarda başarılar diliyorum. Ayrıca Belediye Başkan adaylığının şahsına, ailesine ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ÇOBAN: BİRİKİMLERİNİZDEN YARARLANMAK İSTERİZ

Prof.Dr. Bilal Çoban’da, belediye başkanı olması halinde üretken belediyecilikle vakıf zihniyetinin hakim olacağını ifade ederek, “İnşallah bu belediye başkanlık sürecine bizim üretken belediyecilik anlayışının içerisinde hem kooperatifçilik hem de vakıf zihniyeti çok hakim olacak. Dolayısıyla sizin bu vakıf kültürünüzden bu deneyim ve birikimlerinizden yararlanmak isteriz” diye kaydetti.

Bilal Çoban ziyaretleri kapsamında son olarak Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Fırat Çakıroğlu anısına düzenlenen resim sergisini ziyaret etti.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
23
23 - 5 yıl Önce

Beyyurdu lardan bişey çıkmaz Başkan yolun açık olsun seninleyiz

SIRADAKİ HABER

banner137