Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 2013’ten beri 3 ilde uygulanan Murat Nehri ve Rehabilitasyon Projesinin orta dönem proje değerlendirmesi yapıldı.

Yapılan toplantıda projede bugüne kadar yapılanlar ve yapılacaklar ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.

“BUGÜNE KADAR YAPTIKLARIMIZ VE YAPACAKLARIMIZ İLE İLGİLİ BİR DEĞERLENDİRME YAPIYORUZ”

Projenin orta dönem değerlendirmesini yaptıklarını dile getiren Orman Bölge Müdürü Ziya Polat, “2013’ten beri 3 ilde uyguladığımız Murat Nehri ve Rehabilitasyon Projesinin orta dönem proje değerlendirmesini yapıyoruz. Yurtdışı İFAD heyetinden 10 kişilik bir misafirimiz var. Çölleşme Genel Müdürlüğü’nden, Orman Genel Müdürlüğü’nden, 3 ildeki proje eklerimiz işletme müdürlüğümüz ve bölge müdürlüğümüzdeki personelimizle proje ortası değerlendirme yapıyoruz. Projenin bundan sonraki gidişatı ile ilgili, bugüne kadar yaptıklarımız ve yapacaklarımız ile ilgili bir değerlendirme yapıyoruz ”dedi.

“YAŞADIĞIMIZ SIKINTILARA ÇÖZÜM ARAMAMIZ VATANDAŞA DAHA İYİ HİZMET ETME ADINADIR”

Proje değerlendirmesinin üç ilimize de hayırlı olmasını temenni eden Ziya Polat, “Projede yaşadığımız sıkıntılara çözüm aramamız vatandaşa daha iyi hizmet etme adınadır.  Proje vatandaşın gelir getirici faaliyetlerini arttıracak, standartlarını yükseltecek ve yeni faaliyetler koyma adına buradayız. Paydaşlarımızla karşılıklı hem arazide hem üç ilimizde hem burada bir hafta boyunca toplanacağız, değerlendireceğiz, onlarla yaşadığımız sorunları dile getireceğiz. Projenin aksayan bir yönü varsa bunların bileşenler arası para aktarımından tutun köylülerin yeni taleplerini değerlendireceğiz. Elazığ’a Bingöl’e ve Muş ilimize daha faydalı faaliyetler ortaya çıkacaktır ”ifadelerini kullandı.