MHP Eski İl Başkanı ve Eski Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Raif Çiçek,12 Eylül darbesinin kırkıncı yılında mesaj yayımlayarak, darbeyi kınadı.

Raif Çiçek’in satırbaşları şöyle;

“NEDENLE DEVLET VE MİLLETİN ÜLKÜCÜLERE ŞÜKRAN BORCU VARDIR”

“Dini milli değerlerimize karşı olan ülkemizde Komünist bir rejim kurmak isteyen silahlı Marksist Leninist örgütler karşısında duran. Bayrak inmesin, Ezan susmasın, Vatan bölünmesin diyen Ülkücü Milliyetçi insanları kendileri için engel gören bu Örgütler Ülkücüleri öldürmek suretiyle emellerine ulaşacaklarını sanmışlardır. Ülkücü gençlik bunlara karşı yılmamış mücadele azmi ile bunlara karşı direnerek Komünistlerin hedeflerine varmalarını engellemişlerdir. Bugün Türk milletinin huzur ve inandığı değerleri rahatça yaşayabiliyorsa bundan Ülkücülerin verdiği mücadele fedakârlık ve varlıkları unutulmamalıdır. Bu nedenle Devlet ve Milletin Ülkücülere şükran borcu vardır.

“GAYEMİZ RABBİMİZİN RIZASINI KAZANMAYA YÖNELİK OLMUŞTUR”

Ülkemizin birlik ve beraberliği huzur ve mutluluğu için çalışan bu uğurda fedakârlıklar yapan çileler çeken başta Ülkücü hareketin lideri Sayın Devlet Bahçeli Beyin ve Dava arkadaşlarına saygı ve hürmetlerimi sunuyor. Ülkemize ve insanlığa güzel hizmetler yapmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum. Kendisini İslam’a adamış bu uğurda Şehit olmuş Ülküdaşlarıma Cenab-ı Haktan rahmet ve mağfiret diler kahramanlıklarını saygıyla anıyorum. İnançlı, İmanlı, Ahlaklı, Dürüst, Bilgili, Kültürlü, Karakterli, Şahsiyetli ve Kişilikli bir nesil yetişmesine vesile olan merhum Alparslan Türkeş ve diğer dava büyüklerimizi minnetle saygıyla anıyorum. Peygamber efendimizin buyurduğu gibi insanların en hayırlısı ülkesine ve insanlara faydalı olandır buyurmuştur. Biz ülkücülerinde tek gayemiz milletimize ve İslam’a faydalı olmak ve Rabbimizin rızasını kazanmaya yönelik olmuştur.

“HERKESİN ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMASI DİNİ MİLLİ BİR SORUMLULUKTUR”

Adalete dayalı güçlü müreffeh bir Türkiye’nin oluşmasına tüm insanların gücü nispetin de katkı sağlaması dileğiyle bir daha 12 Eylüllerin yaşanmaması buna milletimizin fırsat vermemesi herkesin üzerine düşeni yapması dini milli bir sorumluluktur. Tüm kardeşlerime Cenab-ı Haktan Peygamber Efendimiz Hürmetine sağlık sıhhat huzur mutluluk refah ve saadet içinde rızasına uygun hayırlı uzun ömürler yaşamasını diliyorum”