Raif Çiçek: Fırat Üniversitesi Öğrencileri İçin Başlatılan Kampanyayı Destekliyorum

Ülkü Ocakları Eski İl Başkanı, Ülkücü Camianın önde gelen isimlerinden Raif Çiçek, Cumhur İttifakına destek olunmasını isteyerek, hükümetin geçirdiği zor günleri en kısa sürede atlatacağına inandığını kaydetti.

Raif Çiçek: Fırat Üniversitesi Öğrencileri İçin Başlatılan Kampanyayı Destekliyorum

Ekonomide yaşanan sıkıntıların atlatılacağını ifade eden Ülkü Ocakları Eski İl Başkanı Raif Çiçek, Fırat Üniversitesi öğrencileri için başlatılan kampanyaya destek verdiğini söyledi.

ÇİÇEK: CUMHUR İTTİFAKININ GÜÇLENMESİ İÇİN ÇABA SARF ETMEYİ TÜM KARDEŞLERİMDEN BEKLİYORUM

Çiçek, “ Vatan, millet, din sevdalısı Sayın Devlet Bahçeli etrafında buluşmaya ve ona destek olmaya, bununla birlikte Cumhur İttifakının güçlenmesi için çaba sarf etmeyi tüm kardeşlerimden bekliyorum. Ayrıca bu gün ülkemizde yaşanan sıkıntıların da rabbimin izniyle en kısa zamanda hükumetimizin atlatacağını ve Türkiye’yi iyi bir konuma getireceklerini ümit ediyorum. Bu konuda herkesin sabırlı ve metanetli olması gerekir. Tabi bu koronavirüs Allah’ın bize bir uyarısı. Herkesin kendine gelmesi lazım. Onun için herkes rabbine yönelmeli. Herkes rabbine karşı görevlerini yerine getirirse Allah inşallah bizi belalardan kazalardan kurtarır” dedi.

Fırat Üniversitesi öğrencileri için başlatılan kampanyaya destek verdiğini belirten Çiçek, kredi yurtlar kurumunun yemekhanelerini işlettiklerini, işlettikleri kurumların yemekhanelerinde öğrencilere destek verdiklerini söyledi.

ÇİÇEK: 400 TANE ÖĞRENCİYE HER AY EN AZ 500 TL YARDIM ETMEKTEYİZ

Çiçek, “Fırat Üniversitesi öğrencilerinin öğle yemeğine katkı desteğinden dolayı yardım eden herkesi de takdir ediyorum. Allah razı olsun. Koronavirüs ve Elazığ’da deprem olduğu zaman hiçbir Elazığlı iş adamını göremedik. Sayın kıymetli bacım, güzel ahlak sahibi Yasemin Açık hanımefendi depremde düğün salonlarını açtı, millete her gün 3-4 öğün yemek verdi. Allah ondan razı olsun. Bizler de yemek fabrikamızda, kenar mahallelerde, özellikle Olgunlar, Sürsürü ve Kültür mahallelerinde 10-15 gün 3 öğün yemek verdik. Elazığ halkının birbirine sahip çıkmasına, destek vermesine, birbirine yardımcı olmasını bekliyoruz. Peygamber Efendimiz diyor ki ‘Cenabı Hakk’ın en çok sevdiği şey farzlardan sonra bir insanı mutlu etmek, bir sıkıntısını gidermek, onun bir işini görmektir’. Bu nedenle 40 yıldan beridir bu KYK yurtlarını biz işletmekteyiz. Bu gün geldiğimiz sayıda 400 tane öğrenciye her ay en az 500 TL yardım etmekteyiz. Yani bizim kazancımız orada değil. Biz başka yerlerde aldığımız kazancı öğrencilere veriyoruz” dedi.  

Toplumun kenetlenmesi gerektiğini belirten Çiçek, işadamlarına da çağrıda bulundu.

ÇİÇEK: FAKİRLİĞİN, GARİPLİĞİN NE OLDUĞUNU BİLİYORUZ

Çiçek, “Fakirliğin, garipliğin ne olduğunu biliyoruz. Bu dünyada bize kalacak şey birinin duasını almak. Onun için herkes milletin duasını almaya çalışmalı. Bu sıkıntılı zamanlarda insanlar birbirlerine yardım ederlerse Allah’ın daha çok hoşuna gider, daha makbul olur. Ben bu vesileyle Elazığ’daki iş adamlarının vatandaşa yardımcı olmalarını, destek olmalarını istirham ediyorum. Bu konuda da KYK’da da sabah yemeklerini, akşam yemeklerini devlet karşılamakta, öğrenciler mağdur olmamaktadır. Buna ek olarak devlet öğrencilere kredi vermekte. Allah devletimize zeval vermesin. Ama tabi bunların içinde yine ihtiyaç sahibi insanlar var. Bu insanlara ben her ay 500 TL olmak üzere 400 kişiye burs veriyorum” dedi.  

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2021, 16:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Garip-fakir babası RAİF BABA
Garip-fakir babası RAİF BABA - 2 yıl Önce

Senin Allahan gurban reis, asaletin duruşun, şahsiyetin herşeyi anlatıyor zaten, ELAZIĞIN YÜZAKI.Bilen bilir bizi, bilmeyen ne bilsin bizi? Diyor şair. Cenabı mevlam senle birlikte olsun

Elazığ Sevdadır
Elazığ Sevdadır @Garip-fakir babası RAİF BABA - 2 yıl Önce

Gerçekten fakir fukara babası. Seviyorum Raif reisimizi...

Karşıyakalı
Karşıyakalı @Garip-fakir babası RAİF BABA - 2 yıl Önce

Raif ağaya KARŞIYAKA dan selamlar. Adam gibi adamdır. Raif başkan. Keko seni s.... ksin. G.. T g... T yorum yazma

:
: @Garip-fakir babası RAİF BABA - 2 yıl Önce

Bir çırpıda bu kadar yorumu nasıl yazdın tek yoruma hepsini yazsaydın ya KEKO

İzzettin güven
İzzettin güven - 2 yıl Önce

Bizim ülkücü milliyetçi camianın eskilerinden, ağabeylerinden, Elazığ ovası bozkurt yuvası

Cezmi
Cezmi @İzzettin güven - 2 yıl Önce

MHP en son ne zaman Vekil çıkardı.Vekil çıkaramıyor Belediye Başkanlığını alamıyor. Elazığ merkez Beldeleri Yazıkonak,Yurtbaşı,Mollakendi, Akçakira da hiç MHP Belediye Başkanı seçilemedi. Nasıl Bozkurt yuvası oluyormuş,

Suat ataş
Suat ataş - 2 yıl Önce

Raif bey Elazığda ve ülkemizde hayırsever ve vatansever tavrıyla tanınır, Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin

Harputlu bahattin
Harputlu bahattin - 2 yıl Önce

Elazığa mal olmuş güzel insan, binlerce öğrenciye kol kanat germiş, Rabbim senden razı olsun

hahaha
hahaha - 2 yıl Önce

son resimde niye ele bakmış :) kurtlar vadisi biteli çok oldu :)

Raif Gakgo
Raif Gakgo - 2 yıl Önce

Raif ağa nerdeyse biz ordayız, sevik zorlan değil, Elazığ Raif ağayla gurur duyuyor

Bozkurt
Bozkurt @Raif Gakgo - 2 yıl Önce

Ben gurur duymuyorum

Deli fıro
Deli fıro - 2 yıl Önce

Dosta güven düşmana korku vermek için ele bakmış olabilir hahaha...

Gaggoş 23
Gaggoş 23 - 2 yıl Önce

Milletin para pul için bir birini yediği dünyada. Dünyalığa tamah etmiyor Raif Ağa. Allah var etsin. Parasını tutsa Elazığ’ı alırdı. Allah ahirette karşılığını versin inşallah.


SIRADAKİ HABER

banner137