Raif Çiçek, MHP Genel Başkanı Bahçeli İle Görüştü

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Eski İl Başkanı Raif Çiçek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Erzurum mitinginde bir araya geldi. Çiçek ziyaret sonrası açıklama yaptı.

Raif Çiçek, MHP Genel Başkanı Bahçeli İle Görüştü

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Eski İl Başkanı Raif Çiçek, Erzurum Mitingi için gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

ÇİÇEK: GEÇMİŞTE YETERİNCE BEDEL ÖDEDİK

Görüşmeleri sonrası MHP Elazığ Eski İl Başkanı Raif Çiçek açıklama yaptı. Raif Çiçek açıklamasında; “Huzurlu, istikrarlı güçlü müreffeh bir Türkiye'nin oluşması için kişisel ve parti menfaati gözetmeksizin milletimizin istiklal ve istikbali için her türlü fedakârlığı ve çileyi çeken güzel ahlak sahibi bilge lider faziletli insan milletimizin İslam âleminin mazlum, milletlerin umut güvencesi Sayın Devlet Bahçeli beyle 25 Eylül 2022 Erzurum mitinginde birlikte çektiğimiz hatıra fotoğrafları siz kıymetli vatansever milletsever vakarlı dava kardeşlerime paylaşmayı uygun gördüm.  Bilge liderimizin aşağıdaki çağrısını iyi anlamamız gerekir. Bu çağrı dürüst, temiz, refah ve hesapsız bir çağrıdır. Bu çağrı birliğe, beraberliğe ve hep birlikte dirliğe çağrıdır. Bu çağrı tarihin, talihin, milletin haklıdan yana duruşun çağrısıdır. Geçmişte yeterince bedel ödedik, yenilerini ödemeyelim çağrısıdır” dedi.

Raif Çiçek ayrıca Değirmen suyu Köyü’nde Haroğlu muhtarı Ahmet Aydın ve köy sakinler ile bir araya geldi.

ÇİÇEK: ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

Raif Çiçek; “Kahramanımızı şehidimiz Fethi Sekin parkında bize ikramda bulunan haroğlu muhtarı Ahmet Aydın kardeşimize teşekkür ederiz. Başta güzide liderimiz ve önderimiz Allahtan aşağı ülkemizin teminatı ve güvencesi değerli hocam Devlet Bahçeli başta olmak üzere tüm dava arkadaşlarımıza Rabbimden sağlık, sıhhat, huzur, refah ve saadet içinde hayırlı uzun ömürler diler herkese en içten sevgimi ve saygılarımı sunar. Allah yar ve yardımcımız olsun” İfadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137