Raif Çiçek, Teşkilatına Yemek Verdi

Ülkücü camianın önde gelen isimlerinden Raif Çiçek, seçim çalışmaları için Elazığ’a gelen MHP milletvekilleri ve teşkilatıyla düzenlediği yemekte bir araya geldi.

Raif Çiçek, Teşkilatına Yemek Verdi

Yerel Seçim Çalışmaları için MHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen İstanbul Milletvekili Arzu Erdem ve Konya Milletvekili Esin Kaya, ülkücü camianın önde gelen isimlerinden Raif Çiçek’in verdiği yemekle teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

ERDEM: TÜM TEŞKİLAT MENSUPLARIMIZIN VEBALİYLE OTURUYORUZ ORADA

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, il teşkilatını Elazığ genelinde oluşturduğu rüzgarla seçimlerden başarı ile çıkacağına inandıklarını söyleyerek, “Allah’ın izniyle Elazığ 31 Mart’ta tarih yazacak. Bizlerde sizlerin her daim emrinizdeyiz. Her şeyden önce teşkilatımızın o makamlara getirilirken biz önce taş medreseli abilerimizin, büyüklerimizin ardından dava arkadaşlarımızın, tüm teşkilat mensuplarımızın vebaliyle oturuyoruz orada” diye ifade etti.

ÇİÇEK: ELAZIĞ KONUMU İTİBARİYLE TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİ BİR YERDE

Ülkücü hareketin önemli isimi Raif Çiçek’te, “Şimdi Türkiye’de bir beka sorunu diyorlar. Evet, bir beka sorunu var. Ama Elazığ’ında bulunduğu konum itibariyle Türkiye için önemli bir yerde. Elazığ’da Milliyetçi Hareket Partisi belediye başkanlığını aldığı takdirde bölücü şer güçlerin morali bozulacak, hesapları bozulacak, bölge üzerinde yaptığı hesaplar alt üst olacaktır. Onlar için önemli olan başka bir partinin kazanması değil onlar için önemli olan MHP’nin kazanmaması. Onların amacı, gayesi MHP’yi başarısızlığa mahkum etmek. Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı Sayın Bilal Çoban kazandığı takdirde biz tebliğ görevi yapacağız” ifadelerinde bulundu.

KAYA: GAKKOŞ ÜLKÜCÜNÜN YUVASIDIR

MHP Konya Milletvekili Esin Kaya, Elazığ’ın doğunun kalesi olduğunu belirterek, “Ben Elazığ geliniyim. Nüfusum, kütüğüm Elazığ’a aittir. Ela-Aziz’dir aslı. Azizlerin şehridir, üstün şehirdir ve Elazığ doğunun kalesidir. Anadolu’nun Türkleşmesinden itibaren Elazığ hep Türk’ün kalesi olmuştur. Ve sayın genel başkanımızı takip ederseniz en önemli açıklamalarını ya da yapacağı seçimlerde ilk mitinglerini Elazığ’dan başlatır. Elazığ bir başlangıç noktasıdır. Elazığ doğuda Türk’ün gakkoşun simgesidir ve orada Türk’ün varlığının son neferin, son ocağın orada olduğunun simgesidir. Gakkoş vatanına sahip çıkar, gakkoş sağlamdır Türk’ün töresini yaşar, gakkoş ülkücünün yuvasıdır, gakkoş nerede ne yapılacağını bilir o yüzden ben burada Elazığ’ın bütün ilçeleriyle birlikte bu dönem Milliyetçi Hareket Partisinin alacağına inanıyorum. Zafer Allahtan, sefer bizdendir. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137