Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, birbirinden güzel etkinliklerle ramazanın ruhunu ve amacını yansıtan Kültür Park amfi tiyatrodaki etkinliklere katılarak ederek vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Kültür Park Amfi Tiyatroda tüm coşkusuyla devam eden Ramazan Kültür ve Sanat Etkinlikleri öncesi Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı’nda ‘Sekin’ ailesi ile iftar açan Başkan Yanılmaz, daha sonra Kültür Parkta yapılan etkinlikleri yerinde inceleyerek vatandaşlarla birlikte Emrah Güneş’in seslendirdiği birbirinden güzel ilahi ve kasideleri dinledi. Çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Yanılmaz, onlarla birlikte ilahiler söyledi.

Etkinlik alanında yaptığı açıklamada Elâzığ Belediyesi olarak yapmış oldukları önemli çalışmaları aktaran Başkan Yanılmaz, Elazığ’ın hızla büyümekte olduğunu ve refah seviyesi yüksek iller arasına hızla yükseldiğini söyledi. Ayrıca Kültür Park, Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı’nın ardından bu hizmetlere kardeş bir hizmet olan cip mesire alanındaki çalışmalarında hızla sürdüğünü belirtti.

Elâzığ’ı, vatandaşlarla birlikte yönettiklerini belirten Başkan Yanılmaz, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü;

“Ramazan aylarını, manevi iklimine uygun olarak yaşamaya hep beraber devam ediyoruz. Bizleri bugünlere kavuşturan Rabbimize hamd ediyoruz. Rabbim Ramazan Bayramına da erişmeyi, birlikte kutlamayı nasip etsin inşallah. Ben bu vesile ile bütün hemşerilerimin mübarek Ramazan ayını kutluyor ve hayırlar temenni ediyorum” dedi.