Ramazan Bayramı’nda Elazığ’da Hava Durumu Nasıl Olacak?

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Ramazan Bayramında hava durumunun nasıl olacağı ile ilgili açıklamalarda bulunarak, Ramazan bayramı boyunca havanın aralıklı sağanak yağışlı olarak geçebileceğini söyledi.

Ramazan Bayramı’nda Elazığ’da Hava Durumu Nasıl Olacak?

Ramazan bayramına sayılı günler kala Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, hava durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yapılan açıklamada bayram boyunca havanın aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olarak geçebileceği söylendi.

“SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞLI”

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre Cumartesi (30.04.2022) bölge genelinde havanın aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (yer yer kuvvetli); Pazar (01.05.2022-Arefe günü) aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği; Pazartesi (Bayramın 1. Günü-02.05.2022) parçalı çok bulutlu yerel kısa süreli sağanak yağışlı, Tunceli ve Bingöl çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Salı (Bayramın 2. Günü-03.05.2022) bölge geneli aralıklı sağanak yağışlı; Çarşamba (Bayramın 3. Günü-04.05.2022) bölge geneli aralıklı hafif sağanak yağışlı olarak geçeceği tahmin edilmektedir. Sıcaklıkların azalarak mevsim normalleri civarında seyredeceği, Rüzgarların genellikle kuzeyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette ve yağış esnasında kuvvetli eseceği tahmin edilmektedir” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137