Misli.com 3. Lig ekiplerinden Elazığ Karakoçan FK, Bursa Yıldırımspor’dan stoper Ramazan Erarslan ile prensipte anlaşma sağladı.

Geçtiğimiz sezon Bursa Yıldırıspor’da forma giyen tecrübeli stoper ile telefon üzerinden yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanırken, son detaylar görüşülmek üzere tecrübeli oyuncu Elazığ’a davet edildi.

Kariyerine Bursaspor alt yapısında başlayan deneyimli oyuncu sırasıyla; Merinosspor,İnegölspor ,Alanyaspor ,Kayapınar Belediyespor ,Bursa Nilüferspor ,Pazarspor ,Batman Petrolspor,Kızılcabölük,Sultanbeyli Belediyespor, Yozgatspor 1959 ve son olarak da Bursa Yıldırımspor takımlarında forma giydi.

Geçtiğimiz sezon Bursa Yıldırımspor le 29 maça çıkan tecrübeli oyuncu 2 gol atarken, 8 sarı kart gördü. Daha önce Çarşambaspor’dan kaleci Eren Yılmaz, Cizrespor’dan forvet arkası Ekrem Sütçü, Ağrı 1970 Spor’dan sol bek Cuma Ali Üzüm, Ofspor’dan stoper Şeyhmus Abdulkadir Aksu, Büyükçekmece Tepecikspor’dan sağ kanat Ömer Buğdaycı ve Karlıova Yıldırımspor’dan sağ bek Sezer Kahraman ile anlaşma sağlayan Mavi-Beyazlı camia, Ramazan’la anlaştığı takdirde bu sezonki 7. dış transferini gerçekleştirmiş olacak.