Ramazan Gürgöze Yeniden Görevlendirildi

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, il teşkilatında yeni yönetim kurulunu oluşturmak üzere AK Parti Genel Merkezi tarafından yeniden AK Parti Elazığ İl Başkanlığına görevlendirildi.

Ramazan Gürgöze Yeniden Görevlendirildi

Yerel seçimler nedeniyle AK Parti Elazığ İl Teşkilatında aday ve aday adaylıkları için istifalar olmuştu.

AK Parti Genel Merkezi aday adaylıkları için olan bu istifaların ardından Elazığ’la ilgili yeni bir karar aldı.

GÜRGÖZE YENİDEN GÖREVLENDİRİLDİ

Özellikle seçim dönemlerindeki performansı AK Parti Genel Merkezi tarafından da takdirle karşılanan AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, AK Parti Elazığ İl Teşkilatında yeni yönetimi oluşturmak için AK Parti Genel Merkezi tarafından yeniden görevlendirildi.

GÜRGÖZE: ŞEHRİMİZE VE PARTİMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLERİM

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “13 Ocak 2018 tarihinde saygıdeğer Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirdiğimiz Elazığ 6. Olağan İl Kongresi ile oluşan yönetim kurulumuz bir yılı aşkın bir süredir partimize hizmet etmek üzere yoğun bir şekilde çalışmalarını yürütmüştür. ​Geçen süreçte 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde milletvekili aday adaylığı, 31 Mart yerel seçimlerinde ise Belediye Başkan Aday Adaylığı, Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclis Üyesi aday adaylığı vesilesi ile istifa eden yönetim kurulu üyelerimiz olmuştur. ​Bu nedenlerle saygıdeğer Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeni il teşkilatını oluşturmak üzere şahsıma yetki verilmiştir. ​Elazığ İl Teşkilatını yeniden oluşturma yetkisini tevdi eden saygıdeğer Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erkan Kandemir’e şahsımıza göstermiş oldukları güven dolayısıyla şükranlarımızı sunar, yeni yönetim kurulunun şehrimize ve partimize hayırlı olmasını dilerim. Daha önceki yönetim kurulunda görev yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederek, Yüce Allah’ın bizleri bu kutlu davaya hizmet yolunda mahcup etmemesini diliyorum. ​Kamuoyuna saygılarımla” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2019, 19:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mst
Mst - 5 yıl Önce

Kutlu demeyin be parti işine siyaset işine kutlu demeyin gören Allah yolunda gidiyor zannediyorsunuz siyaset işte her taraf düzgün olsa ne olur

Komik
Komik @Mst - 5 yıl Önce

Bir tarafı dahi düzgün olsa ne adam il başkanı olur nede mevcut milletvekilleri ve belediye başkan bunlar olur

Metin Bulut mu atamış acaba
Metin Bulut mu atamış acaba - 5 yıl Önce

Şu tv lerde kasıla kasıla yüksek dağları (tövbe neünzibillah) ben yarattım dercesine konuşmaları varya insanı nefret ettiriyor kendisinden. Günahım kadar sevmiyorum bu cingözü. Zaten akp bugünden itibaren anavatan ve Doğruyol partileri gibi sonuna doğru gidiyor.

Kemal
Kemal @Metin Bulut mu atamış acaba - 5 yıl Önce

verdiği güzel oylarına acıyormuş...pehhhhhhhhhhh.yıllarca oy verdiniz verdiniz şimdi acıyorsunuz ha? ne kadar samimisinizzz vay beni vayyy.yarın seçim olsa yine aynı partiye oy verirsiniz!

Git
Git @Metin Bulut mu atamış acaba - 5 yıl Önce

Acırım verdiğim o güzelim oylarıma

sevilmiyorsun
sevilmiyorsun - 5 yıl Önce

sevilmedin, sevilmeyeceksin

Olmadı
Olmadı - 5 yıl Önce

Keşke gitseydin

SIRADAKİ HABER

banner137