Bereketin, huzurun ve mağfiretin ayı olan Ramazan'ın, dolu dolu yaşatılması için birbirinden özel etkinliklerin düzenlendiği Kültür Park'ta, Elazığ'ın yetiştirdiği güçlü sesler her akşam vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Kanal Fırat ekranlarından canlı olarak yayınlanan etkinliklerde her akşam ilahi sanatçılarının seslendirdiği birbirinden güzel eserlerin yanı sıra semazen gösterileri, Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve çeşitli hediyeler kazandıran bilgi yarışması Bil-Kazan programı da konuklara keyifli anlar yaşatıyor.

YÜKSEL ŞAMAN, İLAHİLERİYLE YÜREKLERE DOKUNDU

Elazığ'ın yetiştirdiği önemli seslerin her akşam semazen gösterileri eşliğinde seslendirdiği ilahiler, alanı dolduran misafirler tarafından büyük ilgiyle izleniyor. 7’den 70’e her kesimin kendinden bir şeyler bulduğu Ramazan Kültür ve Sanat Etkinliklerinde bu akşam ise Muttalip Arslanoğlu sahne alacak.13 Haziran salı günü ise Harput ilahilerinin güçlü sesi Ahmet Yüce elazığlılarla buluşacak.

Belediyeden yapılan açıklamada on bir ayın sultanı Ramazan ayının tüm maneviyatıyla yaşandığı Kültür Park Amfi Tiyatroya bütün vatandaşlarımızın davetli olduğu belirtildi.