On bir ayın sultanı Ramazan ayının maneviyatını yaşatmak için bir ay boyunca Kur’an-ı Kerim, semazen gösterileri, ilahi ve kaside dinletileriyle Kültür Park Amfi Tiyatro'da birbirinden güzel etkinlikler gerçekleştiren Elazığ Belediyesi, şehrimizin güçlü ilahi sanatçılarının sahneleri öncesinde Fatih Çakar’ın sunup yönettiği Bil-Kazan yarışma programıyla da insanlara çeşitli hediyeler kazandırmaya devam ediyor.

GÖNÜL DOSTLARI HAYRAN BIRAKTI

Ramazanın 11. günü sahne alan Gönül Dostları İlahi Grubu, alanı dolduran misafirler tarafından büyük hayranlıkla izlendi. Kanal Fırat ekranlarından da canlı olarak yayınlanan geleneksel Ramazan Kültür ve Sanat Etkinliklerinde, 7 Haziran Çarşamba günü ise Grup El-aziz birbirinden güzel eserleriyle etkinlik alanında sahne alacak.

TURGUT KIRGIN KONSERİ

21.45’te başlayıp gece 23.30’da sona eren Ramazan Etkinliklerinde, 8 Haziran Perşembe günü Elazığ ve Harput musikisinin güçlü sesi Turgut Kırgın izleyicilerle buluşacak.

Elazığ Belediyesi'nden yapılan açıklamada Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle başlayıp daha sonra Semazen gösterileri, ilahi ve kaside dinletileriyle devam eden Ramazan programlarına, 7'den 70'e bütün vatandaşlarımızın davetli olduğu belirtildi.