Birbirinden özel programların vatandaşlarımızla buluşturulduğu Kültür Park Amfi Tiyatroda, Elazığlılar maneviyatı yüksek bir Ramazan ayı yaşamaya devam ediyor.

Elazığ'ın güçlü ilahi sanatçılarının okudukları ilahi ve kaside dinletileri, tasavvuf müziği eşliğinde yapılan semazen gösterileri, Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Fatih Çakar'ın sunup yönettiği yarışma programı, alanı dolduran vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile takip ediliyor.

ÇOCUKLAR PROGRAMLARIN VAZGEÇİLMEZ PARÇASI

Zaman zaman çocukların ve misafirlerin sahnedeki programlara eşlik ettiği etkinlikler, ramazan ayının daha paylaşımcı, daha hoşgörülü ve daha huzurlu geçmesine yardımcı oluyor. Fatih Çakar'ın sunup yönettiği Bil-Kazan yarışma programına çocukların yarışmacı olarak katılma ve eğlenme isteği ise oldukça yüksek.

İLAHİ GRUPLARI İZLEYENLERİ MEST EDİYOR

Bereketin, huzurun ve mağfiretin ayı olan Ramazan'ın, dolu dolu yaşatılması için birbirinden özel etkinliklerin düzenlendiği Kültür Park'ta, Elazığ'ın yetiştirdiği güçlü sesler her akşam Elazığlılarla buluşmaya devam ediyor.

13. gününü idrak edildiği mübarek Ramazan ayında her akşam farklı bir sanatçının yer aldığı programlarda 7 Haziran Çarşamba günü Grup Elaziz sahne alırken 8 Haziran Perşembe günü ise Turgut Kırgın izleyicilerle buluşacak.

Grup Kudüs'ün ise 9 Haziran Cuma günü sahne alacağı etkinlikler akşam 21.45'te başlayıp 23.30'a kadar devam edecek.