Türkiye ve Elazığ siyasetinin önde gelen isimlerinden Milletvekilliği ve Belediye başkanlığı görevlerinde bulunan Avukat Rasim Küçükel Cumartesi günü  tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.



Merhum Küçükel’in cenazesi havayolu ile Elazığ’a getirildi. Merhum Küçükel için bugün ikindi namazına müteakip İzzetpaşa camisinde cenaze töreni düzenlendi.

Düzenlenen cenaze  törene Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım,   Eski Emniyet Genel Müdürü, Adalet ve İçişleri Bakan  Mehmet Ağar, AK Parti Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Ak Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Gürsel Erol, 8. Kolordu Komutanı Osman Erbaş, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, Oda ve Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları, İşadamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan cenaze namazında Merhum  Rasim Küçükel için helallik istendi. Daha sonra merhum Küçükel için cenaze namazı kılındı.

Merhum Rasim Küçükel’in naaş’ı binlerce sevenin omuzunda İzzetpaşa  Camisinden çıkarıldı.

Merhum Rasim Küçükel İçme Köyünde ki aile mezarlığına defnedildi. Küçükel ailesi taziyeleri İçme Köyünde kabul edecek.

ww.elazigsonhaber.com İnternet Haber Sitesi olarak Rasim Küçükel’e Allah’tan rahmet başta ailesi olmak üzere sevenleri ve tüm Elazığ’a başsağlığı diliyoruz.